Τοπικά

Κορδώσης: Απάντηση πρόκληση της Κρουστοπανήγυρης.

Εκπληκτοι έμειναν στο συνδιασμό ο Δήμος Μπροστά με την απάντηση από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρουστοπανηγυρης με τίτλο:

Από Νίκο Τουλιάτο… πρός κάθε είδους γελοιότητες

 

Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά.

Θέλω λοιπόν πρώτα απ’ όλα να τους ευχαριστήσω για την τόσο καλή διαφήμιση και μάλιστα δωρεάν τόσο του φεστιβάλ, όσο και την δική μου. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι κανείς δεν μπορεί να με χτυπήσει γιατί μετά από 42 χρόνια δημόσιας και δημιουργικής δράσης έχω φτιάξει τις απαραίτητες άμυνες στις ανοησίες μικρών ανθρώπων. Έχω συναντήσει στην ζωή μου πολλούς ανίκανους που περνάνε την ώρα τους με αηδίες και σιχαμάρες.

Δεν αντέχει η μέση μου πια για να σκύβω να συναντώ τα μάτια των ανύπαρκτων συκοφαντών κάθε φορά.

Δεν ασχολούμαι με μικρότητες και με κουταμάρες από ανόητους μικρονοητικούς ανθρώπους.

Δεν μπαίνω σε χυδαίες μικροκομματικές, πολικάντηκες χαζομάρες γιατί έχω ξεπεράσει προ πολλού τέτοιου είδους ψυχολογικά προβλήματα, και συνιστώ να τα λύσουν με τον ψυχίατρο τους. Δεν είμαι το κατάλληλο εργαλείο για κομματική ψυχοθεραπεία κανενός..

Το μόνο παρακαλώ όταν με βρίζουν να λένε σωστά το όνομα μου γιατί εμένα το δημόσιο ξεκατίνιασμα μου κάνει καλό. Θυμίζω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο 42 χρόνια τώρα. Άρα το ξέρω καλύτερα αυτό το παιχνίδι από τους κάθε λογής τυχάρπαστους και ανύπαρκτους.

Όλοι είμαστε μέσα στα σκατά αλλά κάποιοι μπορούν και κοιτάνε τα αστέρια. Ας χαλαρώσουν λοιπόν και ας απολαύσουν τις πολύ υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις του φεστιβάλ μπας και καταφέρουν έστω και με δανεικό και ετερόφωτο τρόπο να δούνε τα αστέρια.

Έτσι ίσως αρχίσουν να κατανοούν τα  δύσκολα και τα σημαντικά, από τα εύκολα και ασήμαντα χυδαία, ανούσια προσωπικά κουτσομπολιά και επιθέσεις που απλά τους γελοιοποιούν.

 

Ο Καβάφης (εάν ξέρουν ποιός είναι) απαντά πολύ καλά σε ανθρώπους που «ερωτοτροπούν» με την βλακεία:

«κι αν δεν μπορείς…να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις τότε προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…»

 

Δεν με αφορούν παραπάνω, μπορούν να συνεχίζουν μόνοι τους. Εξάλλου ο αυνανισμός είναι ιδιωτική υπόθεση. Αξία δεν έχουν για μένα καμία και ελπίζω να μην έχω και εγώ για αυτούς… γιατί αυτό θα ήταν πραγματική προσβολή.

Σε τελευταία ανάλυση εάν δεν τους αρέσω ας αλλάξουν γούστα… Δεν αποφάσισα να «πεθάνω» πριν τον βιολογικό μου θάνατο όπως αυτοί, ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΧΟΣ..

 

Νίκος Τουλιάτος

 

 

Η απάντηση ήρθε σήμερα από τον εκπρόσωπο τύπου Χρήστο Κορδώση λέγοντας πως αυτά δικαιώνουν όσους έχουν εναντιωθεί στο θεσμό…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close