Πολιτική

Κόντρες πριν την εκλογή γραμματέα

Eπιμένει στις καταγγελίες του για παρεμβάσεις στελεχών της Λεωφόρου Συγγρού εναντίον της υποψηφιότητας του, ο Νικήτας Κακλαμάνης, παραμονή της εκλογής γραμματέα του κόμματος.

«Βασιλικότεροι του Βασιλέως τηλεφωνούν και η φράση που λένε είναι, «η κεντρική διοίκηση είναι δεν επιθυμεί τον τάδε». Τι θα πει η κεντρική διοίκηση δεν επιθυμεί τον τάδε;», δήλωσε.

Ο κ.Κακλαμάνης έστειλε επιστολή, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, με συγκεκριμένα ονόματα και πρόσθεσε :«Εγώ δεν ρίχνω λάσπες. Εγώ όταν έχω στοιχεία καταγγέλλω με ονοματεπώνυμο και βάζω και την υπογραφή μου από κάτω».

Ο ανθυποψήφιός του, Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας στον ίδιο σταθμό σημείωσε:«Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Ο κ. Κακλαμάνης είναι αγαπητός και ξεχωριστός Κοινοβουλευτικός και κοινωνικός φίλος».

Ο Μ. Κεφαλογιάννης πρόσθεσε:

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, σε κάθε δημοκρατική διαδικασία, υπάρχει προτίμηση των στελεχών για κάποια πρόσωπα για κάποιες θέσεις. Ασφαλώς υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να ενοχλούν κάποιους από τους υποψηφίους, όπως είμαι εγώ, ή όπως είναι ο κ. Κακλαμάνης, αλλά αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας και, βεβαίως, την επόμενη μέρα νομίζω ότι δεν υπακούει κανένας. Σ’ αυτές τις διαδικασίες, αλίμονο και να υπήρχε παρέμβαση από την ηγεσία. Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Αλλά όλα τα στελέχη έχουν την προτίμησή τους – όσοι ψηφίσουν και θα βρούμε και πάρα πολλά λευκά, ή ασταύρωτα ψηφοδέλτια, όπου με αυτό τον τρόπο θα εκφράσουν την προτίμησή τους στη κάλπη».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close