Κλήρωση Φεβρουαρίου 2018 για τις αποδείξεις με κάρτες. Πως μπορώ να δω αν κέρδισα στις κληρώσεις για τις αποδείξεις

0

Κλήρωση Φεβρουαρίου 2018 για τις αποδείξεις με κάρτες. Πως μπορώ να δω αν κέρδισα στις κληρώσεις για τις αποδείξεις
Στις 27 Φεβρουαρίου 2018 θα διενεργηθεί για ακόμα μία φορά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο, οπως συνηθίζεται άλλωστε και σκληρώσεις τυχερών παιγνίων.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε.

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Όπως έγινε και με την προηγούμενη κλήρωση έτσι και στην σούπερ κλήρωση στο τέλος του έτους οι τυχεροί θα μάθουν εάν κέρδισαν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet το οποίο μπορούν να δουν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Η κλήρωση του Φεβρουαρίου 2018 αφορά τις δαπάνες του Ιανουαρίου του 2018

Απάντηση