Καζάνι που βράζει είναι το ΠΑΣΟΚ, λόγω του σάλου που έχει προκληθεί με την επίμαχη λίστα «Λαγκάρντ» που περιλαμβάνει 1.991 Έλληνες με καταθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του καταλογίζουν λάθος χειρισμό στην υπόθεση, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του συγκαλεί εκτάκτως την κοινοβουλευτική του ομάδα την Πέμπτη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση που πήρε να χειριστεί την υπόθεση με αυτόν τον τρόπο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να διασταυρωθεί αν η αρχική λιστα που είχε στείλει η Κριστίν Λαγκάρντ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είναι η ίδια που περιείχε το usb που έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά.

Ζητούν επίσης αυτή η λίστα να πάει άμεσα στη βουλή, στις θυρίδες των βουλευτών προκειμένου να μάθουν και εκείνοι τα ονόματα και σε ποιες υποθέσεις μπορεί να αφορά. Και αυτό, λένε, πρέπει να γίνει από την ψήφιση των μέτρων.

Την ίδια στιγμή, η στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει προκαλέσει ρήγμα, σύμφωνα με τον ALPHΑ στον κυβερνητικό συνασπισμό και καχυποψία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χειρίστηκε την υπόθεση.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, λένε ότι από τη στιγμή που ήρθε στα χέρια τους αυτή η λίστα έκαναν  ότι επρεπε να κάνουν και τώρα έχει το λόγο το ΣΔΟΕ και η δικαιοσύνη.

Βουλευτές πάντως της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ καταλογίζουν ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι βουλευτές της ΝΔ δεν διστάζουν να υπονοούν ότι τα στοιχεία ενδεχομένως να αλλοιώθηκαν, ενώ οι συνάδελφοί τους στη ΔΗΜΑΡ λένε ότι προσπάθησε να μεταφέρει στην κυβέρνηση προβλήματα και θέματα που χειρίστηκε στο παρέλθον οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here