Κατερίνα Στανίση: “Με ενδιαφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού!”

0

“Θα με ενδιέφερε το Υπουργείο Πολιτισμού”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η Κατερίνα Στανίση που για πρώτη φορά κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο. Με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, η υποψήφια με το κόμμα Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου στο Νομό Ημαθίας (κατάγεται από τη Νάουσα) δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με την οικονομία, αλλά ο Πολιτισμός είναι… ο τομέας της!
“Μπορώ να ασχοληθώ γιατί γνωρίζω πολύ καλά αυτόν το χώρο (σ.σ. του Πολιτισμού). Τον έχω σπουδάσει, τον ξέρω πλέον έπειτα από τόσα χρόνια στη νύχτα… Ξέρω που πονά η δουλειά. Να ανοιχτούν μαγαζιά, μουσικές σκηνές, να δουλέψουν οι άνθρωποι”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Δεν θα ασχοληθώ με την Οικονομία. Εκεί δεν μπορώ να σταθώ. Τα ανθρώπινα, τα καθημερινά με ενδιαφέρουν και εκεί μπορώ να βοηθήσω”.

Μιλώντας για τον αρχηγό του κόμματος “Τελεία”, δήλωσε πως ούτως ή άλλως θα τον ψήφιζε γιατί είναι αληθινός και εξομολογήθηκε: “Ο Γκλέτσος κάνει ένα νέο εγχείρημα, έχει πάθος, είναι νέος, δραστήριος, λεβεντιά και χαίρομαι που τον στηρίζω”.
Τέλος, σε όσους σπεύσουν να την κρίνουν για την επιλογή της, αποκαλύπτει πως δεν θα αφήσει το τραγούδι και όλα όσα κάνει και ότι δεν την νοιάζουν τα χρήματα στην πολιτική. “Δεν μπαίνω στην πολιτική για να το παίξω πολιτικός, ούτε για να τα οικονομήσω”, είπε.

Leave a Reply