Καλλιθέα – Νεάπολη: Έρχεται παρέμβαση στην γέφυρα της «Κόρνας»;

1

Η γέφυρα που συνδέει τη Νεάπολη και την Καλλιθέα με την πόλη της Κορίνθου και τον κεντρικό ιστό της είναι γνωστή σε όλους. Γέφυρα επικίνδυνη σε κάθε της σημείο για πεζούς και οδηγούς αφού η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική και όσοι επιχειρούν να την περάσουν, προκειμένου να αποφύγουν την σύγκρουση» κορνάρουν κατά την είσοδό τους σε αυτήν, εξου και το προσωνύμιο «γέφυρα της κόρνας».

Η τακτική αυτή βέβαια αφορά μόνο τα αυτοκίνητα, οι πεζοί την περνούν μετά φόβου στην κυριολεξία και δεν μιλάμε για έναν ή δυο ανθρώπους ή για ελάχιστα οχήματα. Η κίνηση των οχημάτων είναι πολύ μεγάλη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, το ίδιο και η κίνηση των πεζών, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, ποδήλατα, δίκυκλα.

Κάτοικοι της περιοχής και οδηγοί χθες το πρωί είδαν στο σημείο τον Υπουργό Νίκο Ταγαρά, το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο , οχήματα της περιφέρειας και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.  Όλοι τους παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα συζητώντας (μας απέστειλαν το στιγμιότυπο όπου φαίνεται και ο Δήμαρχος και ο Υπουργός)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  θα υπάρξει παρέμβαση στο σημείο για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της οδικής σύνδεσης, πιθανότατα με την δημιουργία κόμβου. Η παρουσία σίγουρα δεν ήταν τυχαία, ίσως αναμένουμε ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΗ HONDA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΧΡHΣIΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ENAΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ .

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΙΔΗΡ. ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ.

Απάντηση