Οικονομία

Κ. Τζαβάρας: Είτε σε ένα άρθρο είτε σε πολλά τα μέτρα πρέπει να ψηφισθούν

«Είτε σε ενα άρθρο, είτε σε πολλά, τα μέτρα του πακέτου των 11,6 δισ ευρω πρέπει να τα πάρουμε, παρ΄ότι είναι σκληρά. Απο την ικανοποίηση αυτών των μέτρων θα εξαρτηθεί και η αξιοπιστία της χώρας και η στάση των εταίρων απέναντί μας. Ήδη, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο Γιούροκγρουπ, το κλίμα αρχίζει να αλλάζει», δήλωσε στη ΝΕΤ ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις περικοπές ο υπουργός είπε οτι ο κόσμος έχει δίκιο που διαμαρτύρεται, αλλά τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία, το θέμα είναι οτι πρέπει- και για αυτό όπως τόνισε κάθε δυνατή προσπάθεια-να είναι όσο γίνεται κοινωνικά πιό δίκαια.
Αναφερόμενος στην πολιτική του υπουργείου του, ο κ Τζβάρας δήλωσε οτι «οι προκάτοχοί του στο υπουργείο Πολιτιοσμού ήταν Αη -Βασίληδες διότι είχαν χρήματα και τα μοίραζαν απερίσκεπτα» «Η μεγάλη πρόκληση όμως, είπε, είναι να παράγεις πολιτισμό με άδεια ταμεία».
Ο κ. Τζαβάρας απαντώντας σε ερώτηση για το άν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο είπε οτι κορυφαίο θέμα είναι η αξιολόγηση των υπαλλήλων. «Αυτός που δεν μπορεί ή δεν θέλει να προσφέρει εργασία θα επαναξετασθεί για το πώς θα επανενταχθεί’, δήλωσε ο αναπληρωτης υπουργός Παιδείας.
Τέλος ο κ. Τζαβάρας σχολιάζοντας την διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ δήλωσε ότι ο ίδιος «δεν έχει τίποτα με τον διαγραφέντα κ. Κιουτσούκη,ούτε εχει καμμία σχέση με την διαγραφή του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close