Επικαιρότητα

Kίνημα με…Παπαδόπουλο δεν γίνεται!

Η καλύτερη ατάκα στην σύσκεψη για τα διόδια ήταν αυτή του προέδρου του Εργατικού Κέντρου της Αρκαδίας. «Δεν υπάρχει κίνημα με Παπαδόπουλο αδερφέ» είπε ο πρόεδρος σχολιάζοντας με χιούμορ και ευρηματικότητα τα όσα για ώρα διαδραματίζονταν στην αίθουσα μεταξύ του μέλους του πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου (του ενός εκ των δυο) Βασίλη Παπαδόπουλου, του αντιπροέδρου του ΕΚΑ, του Θανάση Πετράκου και όλων εκείνων που δεν κατανοούσαν γιατί δεν έπρεπε να μιλήσουν, γιατί υπήρχαν δυο συντονιστικά και γιατί εν τέλει οι του συντονιστικού του Παπαδόπουλου δεν σέβονταν κανέναν άλλον ομιλητή!

Η σύσκεψη ήταν πολύωρη και δυστυχώς αναλώθηκε στην ύπαρξη των δυο συντονιστικών, ποιο από τα δυο είναι το παλαιότερο αλλά και το καλύτερο. Η συζήτηση επι της ουσίας, πως θα συντονιστούν δηλαδή οι πολίτες και οι φορείς στην Πελοπόννησο, ξεκίνησε αφού το συντονιστικό Παπαδόπουλου αποχώρησε με… αγένεια και αφού είχε λάβει το λόγο για πολύ ώρα αναλύοντας θέσεις και δράσεις. Οι αναφορές και τα καρφιά για τους συνδικαλιστές και των πρόεδρο Παναγόπουλο έβγαλε από τα ρούχα του τον Σαράντο Αλξανδρή και πως όχι αφού όλες ετούτες οι αναφορές γίνονταν μέσα στο εργατικό κέντρο ενώπιον ανθρώπων που είναι συνδικαλιστές και.. τόλμησαν επίσης να είναι και μέλη στο κίνημα κατά των διοδίων.

Η απορία που μου δημιουργήθηκε είναι, ποιος είναι εκείνος ο Παπαδόπουλος και ο κάθε Παπαδόπουλος που θα ορίσει ποιο σπολίτης θα μετέχει στο κίνημα και ποιος όχι; Και πως θα το ορίσει όταν ο ίδιος έχει μιλήσει για ένα κίνημα ανοιχτό χωρίς προέδρους γραμματείς και φαρισαίους.

Δίκιο είχε και το εξέφρασε με ένταση ο Σαράντος Αλεξανδρής , δίκιο είχε και ο Θανάσης Πετράκος ο οποίος με το ευγενέστατο «ευχαριστούμε που ήρθατε αλλά αφήστε μας στην ησυχία μας» έδειξε πως οι φιλοξενούμενοι; Μάλλον καταχράστηκαν την φιλοξενία. Η κυρία Στεργίου σε ήπιους τόνους ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όσα μπορούν να επιτευχθούν ενώ μάλλον άδικη ήταν η επίθεση Μεσσήνιου προς το δικηγόρο του συντονιστικού ο οποίος μετά από 3 ώρες που άκουγε τα όσα λέγοντας τόλμησε να πει και εκείνος δυο κουβέντες!

Κάποιοι δεν έχουν μάθει ν ακούν αλλά μάλλον μόνο να μιλάνε!

Τυχερός της ημέρας; Ο πρόεδρος του ΕΚΑ ο οποίος είχε αναθέσει την ευθύνη του συντονισμού στο Σαράντο Αλεξανδρή. Όπως αποδείχθηκε, κάτι παραπάνω ήξερε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close