ΗΠΑ: 17χρονος έκανε το γυναικολόγο επί ένα μήνα!

0

ΗΠΑ: 17χρονος έκανε το γυναικολόγο επί ένα μήνα!

Φορούσε την ιατρική ποδιά, ένα στηθοσκόπιο και μια χειρουργική μάσκα και περιφερόταν στην μαιευτική και την γυναικολογική κλινική νοσοκομείο στη Φλόριντα – Δεν ήρθε σε επαφή με ασθενείς, λέει η διοίκηση

Ένα μήνα πήρε στους υπεύθυνους του νοσοκομείου St Mary’s Medical Center στην Φλόριντα των ΗΠΑ να καταλάβουν πως ένα από τα μέλη του προσωπικού δεν ήταν γιατρός, αλλά απλώς ένας 17χρονος έφηβος, που το… έπαιζε μάλιστα γυναικολόγος!

Χρειάστηκε η επισήμανση ενός ασθενούς, που του φάνηκε πολύ νέος για γιατρός, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να αποκαλυφθεί η απάτη του νεαρού. Η μητέρα του ισχυρίζεται πως πάσχει από ψυχιατρική νόσο και δεν παίρνει τα φάρμακά του, ενώ από τη διοίκηση του νοσοκομείου έγινε γνωστό πως ο νεαρός δεν… πραγματοποίησε τελικά καμία εξέταση.

Φορούσε πάντως την γνωστή λευκή ιατρική ποδιά, είχε ένα στηθοσκόπιο περασμένο στο λαιμό του και μια χειρουργική μάσκα, ενώ, όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο δρ Σεμπάστιαν Κεντ: «Είχε παρακολουθήσει πολλές επεμβάσεις που είχα κάνει, παρουσιαζόμενος ως νέος στο νοσοκομείο. Όταν τον είδα, σκέφτηκα πόσο έχω γεράσει και πως αυτοί οι νέοι γιατροί δείχνουν όλο και πιο μικροί»!

Οι κάμερες παρακολούθησης στο νοσοκομείο έδειξαν πως ο 17χρονος, που συστηνόταν ως δρ Ρόμπινσον, κυκλοφορούσε στη μαιευτική και τη γυναικολογική κλινική επί τουλάχιστον ένα μήνα!

Leave a Reply