Οι καλοκαιρινοί μήνες στην Ελλάδα φέρνουν μαζί τους νέες προκλήσεις για το αυτοκίνητο. Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ταλαιπωρία για τον οδηγό και φθορά για το αυτοκίνητο. Καθώς λοιπόν το καλοκαίρι προχωράει και η ζέστη φουντώνει όλο και περισσότερο είναι απαραίτητο να προμηθευτείς τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Με ποιο τρόπο λοιπόν μπορείς να προστατέψεις εσένα από την ταλαιπωρία και το αυτοκίνητό σου από τη φθορά;

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις.

Οι περισσότεροι ίσως έχετε ζήσει την εμπειρία αναζήτησης σκιάς όταν για παράδειγμα ψάχνεται πάρκινγκ κοντά σε μια παραλία. Φαντάζομαι επίσης ότι ένα τιμόνι που καίει μετά από ώρες στάθμευσης δεν είναι κάτι άγνωστο.

Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που μας βοηθάνε να περιορίσουμε αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες επιδράσεις του ήλιου και της ζέστης ακούνε στα παρακάτω ονόματα.

  • Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου
  • Κουκούλες αυτοκινήτου

Κάθε ένα τα παραπάνω αξεσουάρ, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε έχει όπως είναι λογικό πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Θα ξεκινήσω με τις κουκούλες αυτοκινήτου.

Οι κουκούλες αυτοκινήτου προσφέρουν προστασία σε όλο το αμάξι. Εκτός από τη βλαβερή επίδραση του ήλιου στα χρώματα του αυτοκινήτου η κουκούλα ασφαλίζει το αυτοκίνητο απέναντι σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες είναι χρήσιμη σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα μοναδικά μειονεκτήματα που έχει η κουκούλα αυτοκινήτου είναι λίγο μεγαλύτερη ταλαιπωρία στην τοποθέτησή της καθώς το αμάξι θα πρέπει να μην έχει σκόνη προκειμένου να αποφύγεις ανεπιθύμητες γρατζουνιές. Μπορείς να βρεις ανθεκτικές κουκούλες αυτοκινήτου από 22€.

Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου

Η ηλιοπροστασία είναι ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: προστατεύει το αμάξι σου από τον ήλιο. Μπορείς να βρεις ηλιοπροστασία παρμπρίζ και ηλιοπροστασία τιμονιού.

Η ηλιοπροστασία παρμπρίζ προστατεύει αποτελεσματικά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα η ασπίδα της καλύπτει το ταμπλό, το τιμόνι και τους υαλοκαθαριστήρες. Βρες ηλιοπροστασία παρμπρίζ από 1,95€, εδώ.

Αντίθετα η προστασία που παρέχει η ηλιοπροστασία του τιμονιού περιορίζεται στο συγκεκριμένο εξάρτημα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και των δύο είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολες στης εφαρμογή τους.

Για οποιοδήποτε αξεσουάρ αυτοκινήτου κι αν ψάχνεις, ο προορισμός είναι ένας:

https://saveltrade.gr/ . Δίπλα σε σένα και το αυτοκίνητό σου από το 1979.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here