Ηλιακοί θερμοσίφωνες Cronius – Η σωστή επιλογή για υψηλή απόδοση

0

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στην χώρα μας είναι συστήματα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, ώστε ένα σπίτι να έχει ζεστό νερό χρήσης όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αφού εκμεταλλεύονται τη θερμότητα του ήλιου.

Γιατί να επιλέξετε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες από τα φωτοβολταϊκά;

Αν και η πρωταρχική πηγή ενέργειας είναι ο ήλιος, παρόλα αυτά διαφέρουν γιατί η ηλιακή ακτινοβολία μετατρέπεται σε θερμότητα στην πρώτη περίπτωση ενώ σε ηλεκτρική ενέργεια στην δεύτερη.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες συμφέρουν πολύ καθώς καλύπτουν άμεσα τις καθημερινές ανάγκες ενός νοικοκυριού. Τέλος, το ποσό της επένδυσης ενός θερμοσίφωνα είναι πολύ μικρό σε σχέση με το ποσό που χρειάζονται τα φωτοβολταϊκά για να εγκατασταθούν.

Πως συνεισφέρουν οι ηλιακοί θερμοδίφωνες στην προστασία του περιβάλλοντος;

Οι ηλιακοί συλλέκτες υψηλής απόδοσης αποτρέπουν σε ένα μεγάλο ποσοστό την απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα. Λέγεται ότι κατά τη διάρκεια της ζωής του θερμοσίφωνα, οι ποσότητες co2 είναι τόσες όσες θα απορροφούσε ένα ολόκληρο στρέμμα δάσους. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τα οικολογικά οφέλη.

Υπάρχει εξοικονόμηση χρημάτων από την εγκατάσταση του ηλιακού;

Η απόσβεση έρχεται σε περίπου 4 χρόνια από την στιγμή της αγοράς του συστήματος. Αν υποθέσουμε ότι η συνολική διάρκεια της ζωής του ηλιακού είναι περίπου 20 χρόνια, τότε το ποσό επιστρέφεται έως και 5 φορές.

Ποια είναι η απόδοσή τους όλο το χρόνο;

Τα ηλιακά συστήματα Cronius είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μεγάλη απόδοση όλες τις εποχές του χρόνου, δίνοντας τις απαραίτητες ποσότητες ζεστού νερού χρήσης,

Ηλιακοί θερμοσίφωνες CRONIUS THERMO PRO

Αποτελούν την πιο έγκυρη και σταθερή λύση για τις ανάγκες του νοικοκυριού σας, με 100% προστασία σε συνθήκες παγετού. Οι συλλέκτες είναι τελευταίας τεχνολογίας με υψηλή απόδοση, εύκολη τοποθέτηση και ελάχιστη συντήρηση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής τους είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Επιλέξτε θερμοσίφωνες Cronius.

Απάντηση