Η ζωή μετά το Nomads

0

Το Nomads ολοκληρώθηκε μετά από τρεις περίπου μήνες με μεγάλη νικήτρια την Αποστολία Ζώη! Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με τις αγωνιστικές ικανότητες, κερδίζοντας την πρωτιά με την αξία της, αφού κατά γενική ομολογία ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες του παιχνιδιού.

Η Αποστολία, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Palawan δήλωσε, μεταξύ άλλων πως είναι ενθουσιασμένη για τη νίκη της, ότι νιώθει λες και ζει σε όνειρο, ενώ αποκάλυψε πως το 1/4 του μεγάλου χρηματικού επάθλου θα το δωρίσει στον συμπαίκτη της, Κωνσταντίνο Οροκλό. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στην Φαίη Σκορδά μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά την παραμονή της στην παραλία, τα οποία την ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σόκαρε το πλατό της εκπομπής, δείχνοντας τα πληγωμένα της σημάδια στα πόδια από σταφυλόκοκκο. Η Αποστολία αποκάλυψε πως θέλει τουλάχιστον ένα μήνα, ώστε να θεραπευτεί, ενώ πρέπει να συνεχίσει να παίρνει αντιβίωση για αρκετό διάστημα ακόμη.

Δες το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου στο ένθετο Secret, η ταλαντούχα Αποστολία, μετά το τέλος του Nomads, ενδιαφέρεται να κάνει πράγματα σχετικά με το τραγούδι, η οποία είναι η μεγάλη της αγάπη! Μάλιστα, αυτός ήταν και ο βασικός της στόχος, ο οποίος την έκανε να πει το μεγάλο «ναι» στην παραγωγή του reality επιβίωσης. Ήθελε να αυξήσει περισσότερο την δημοτικότητά της και να βοηθηθεί μέσα από αυτό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 γνωρίζει τις επιθυμίες της και είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, με όποιον τρόπο μπορεί.

Leave a Reply