Τα απόκρυφα -που πλέον δεν είναι και τόσο… απόκρυφα-, της Kate Middleton «ταξιδεύουν» στην Ιταλία.

Περιοδικό που ανήκει στον όμιλο Μοndatori, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα τις «τόπλες» φωτογραφίες της πριγκίπισσας, τις οποίες δημοσίευσε ήδη το γαλλικό περιοδικό Closer, το οποίο ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο.

Το περιοδικό «Chi» θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, με τον τίτλο «Η Βασίλισσα είναι γυμνή» στο εξώφυλλό του.

«Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρου και ερωτευμένου ζευγαριού», δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του ιταλικού περιοδικού Αλφόνσο Σινιορίνι.

Τα περιοδικά «Chi» και «Closer» ανήκουν και τα δυο στον όμιλο Μοndatori, ο οποίος ανήκει κατά 50% και πλέον στον όμιλο Fininvest του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσέφυγαν χθες στη δικαιοσύνη κατά του Closer για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της πριγκίπισσας στην Προβηγκία, στη διάρκεια των διακοπών τους στις αρχές της εβδομάδας.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες, οι οποίες ελήφθησαν με τηλεφακό, η Κέιτ εμφανίζεται γυμνόστηθη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here