Η Πρωτοβουλία αρχίζει να θυμίζει την καλή ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

0

Εμφάνιση

Την Τετάρτη 10/12/14 συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός του Δήμου Κορινθίων για το 2015.

Η κλίση προς τους δημοτικούς σύμβουλους γίνεται Παρασκευή μεσημέρι. Αυτό σημαίνει πως σήμερα Δευτέρα θα πρέπει να πάρουμε τις παραπάνω εισηγήσεις και μέχρι την Τετάρτη να τα έχουμε μελετήσει ώστε να έχουμε εμπεριστατωμένη θέση. Το ενδιαφέρον είναι πως από τον Δήμο μας ενημέρωσαν πως δεν ήταν έτοιμες οι εισηγήσεις το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ για τον προϋπολογισμό που είναι έτοιμος ενώ ζητήσαμε να μας τον στείλουν ηλεκτρονικά, ως αργά το βράδυ δεν είχε φτάσει τίποτα στα χέρια μας.

Η πρακτική αυτή είναι μόνιμη ως τώρα , κάνοντας υπερβολικά δύσκολη την σωστή και εμπεριστατωμένη συμμετοχή στα ΔΣ όσων δημοτικών συμβούλων ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν και όχι να διακοσμούν ως γλάστρες το δημαρχιακό “μέγαρο ή να διώχνουν τα περίεργα πουλιά ως αχυράνθρωποι.
Να σημειώσουμε επίσης πως είμαστε εργαζόμενοι.

Φτάνουμε λοιπόν Τρίτη πρωί για να ξανα ζητήσουμε τις εισηγήσεις και μας μένει ένα 24ωρο για να τις μελετήσουμε. Τα συμπεράσματα ας είναι δικά σας. Εμείς ένα ερώτημα έχουμε να εκφράσουμε.

Κε Χασικίδη είναι δημοκρατική λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου αυτή;

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Αλληλέγγυων Πολιτών Δήμου Κορινθίων

Μαρία Δημητριάδη

Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος

Leave a Reply