ΔιεθνήΟικονομία

Η νεα προταση για να κρατατε τα αρχεια σας online με ασφάλεια

Όλο και περισσότερες εταιρίες προσφέρουν τη δυνατότητα να ανεβάσετε online αρχεία για εύκολη πρόσβαση και μοίρασμα με άλλους χρήστες.

Όμως πόσο ασφαλή μπορεί να είναι από την ώρα που βρίσκονται στο δικτυο;

Ή απάντηση είναι απλή… Χωρίς κρυπτογράφηση καθόλου, ειδικά από την ώρα που κάνετε φακέλους κοινόχρηστους με άλλους υπολογιστές ή τα έχετε διαθέσιμα για πρόσβαση από το κινητό και το τάμπλετ σας. Οι hackers παραμονευουν…

Παράλληλα υπάρχει και το άλλο πρόβλημα. Ο χώρος πότε δεν είναι αρκετός και αφού πρώτα οι υπηρεσίες online storage σας γλυκαίνουν με αρκετά δωρεάν gb μετα απο ενα χρονικό διάστημα, συνήθως ένα χρόνο, και αφού πρώτα έχετε βολευτεί με τη χρήση τους μειώνεται στα 5 ή στα 10gb και για να τα διατηρήσετε θα πρέπει να πληρώσετε ένα αρκετά σημαντικό ποσό μηνιαίως ή ετησίως.

Όλα αυτά τα γνώριζαν στην Pcloud και φέρνουν μια νέα πρόταση.

Εκτός από την πρόσβαση από όλες σας της συσκευές με κατέβασμα του application για android,iOS και PC (αυτό κρατήστε το γιατί έχει και άλλες εκπληξεις) το Pcloud δίνει τις εξής καινοτόμες δυνατότητες….

  1. Κρυπτογράφηση για ασφάλεια στα αρχεία σας και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή.
  2. Πρόσβαση μέσω του app στους φακέλους σας που έχετε online σαν να είναι ένας usb δίσκος με πλήρεις δυνατότητες για τα αρχεία και ταυτόχρονα γίνονται όλες οι αλλαγές και online. Μετονομασία, μεταφορά σε άλλο φάκελλο γίνονται πολύ εύκολα. Με το applicationσε PC δημιουργείται ένα νεο drive σα να συνδέσατε ένα κατσικάκι και αμέσως κάνετε τη δουλειά σας. Έτσι μεταφέρετε τη δουλειά σας παντού εύκολα.
  3. Ξεκινάτε με δωρεάν 10gb τα οποία τα διατηρείτε για πάντα με το που φτιάχνετε το λογαριασμό. Μπορείτε να συστήσετε 10 φίλους και να πάρετε για πάντα δώρο αλλά 10.
  4. Το πιο σημαντικό… Με μια εφάπαξ εισφορά μπορείτε να αγοράσετε για ΠΆΝΤΑ 500gb ή 2tb με απεριόριστο upload traffic και 2tb download traffic. Μια δυνατοτητα που δεν τη βρίσκεις σε καμία άλλη υπηρεσία. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα για μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα αλλά θεωρούμε ότι σε τέτοιες τιμές δεν αξίζει να ασχοληθείτε και πηγαίνετε κατευθείαν στη lifetime λύση.

Τέλος σας δίνεται η δυνατότητα εντός 10 ημερών να αλλάξετε γνώμη και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω χωρίς καμία συζήτηση… Τι λετε; Δεν αξιζει να το δοκιμασετε;

Απλό είναι μπαίνετε στο https://www.pcloud.com και το δοκιμάζετε δωρεάν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close