Ακολουθεί ο Χ. Τσόπανος: Η απάντησή μου:
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας πω αγαπητό, δεν είστε.
Πάλι πάτε να ξεφύγετε. Φαίνεται πως έχετε ξεχάσει τα όσα αποκάλυψε ο αγαπητός φίλος Στρος Καν για το ότι είχατε σκοπό να βάλετε την Ελλάδα στο μηχανισμό του ΔΝΤ πριν τις εκλογές. Ξεχνάτε τα όσα είπε ο Ρουμελιώτης για όλα αυτά. Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω… http://www.newsnow.gr/article/174717/eisaggeleas-peponis-egklima-se-vathmo-kakourgimatos-to-mnimonio.html
Δεν σκεφτόσασταν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδας, όταν χαρακτηρίζατε την Ελλάδα Τιτανικό ή όταν λέγατε ότι κυβερνάτε μία διεφθαρμένη χώρα.
Όπως φαίνεται, ακόμα πιστεύετε ότι είχατε δίκιο για αυτά. Δεν θα σας κρίνω εγώ αλλά η ιστορία και μάλιστα με μαύρα γράμματα. Ο Εφιάλτης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης στην ελληνική ιστορία, εσείς είστε μεγαλύτερος από αυτόν.
Μου είπατε ότι έχω πικραθεί. Ναι είμαι, θυμωμένος και αναστατωμένος με την κατάσταση στην χώρα μου. Φαίνεται πως αυτό ποτέ δεν σας ένοιαζε. Το μόνο που θέλατε ήταν να κάνετε ποδήλατο και ιστιοπλοΐα, τίποτα άλλο.
Αν βρω και σας στείλω ό,τι έχει γραφτεί αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούσατε την χώρα, ίσως στενοχωρηθείτε για ό,τι έχετε κάνει. Η ερώτησή μου είναι αφού ξέρατε ότι δεν μπορούσατε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας, γιατί δεχθήκατε να αναλάβετε απλώς και μόνο για να καταστρέψετε την χώρα και μετά να φύγετε;
Λυπάμαι που αναφέρθηκα στην οικογένειά σας σε αυτό το επιχείρημα, αλλά η Ελλάδα είναι η οικογένειά μου. Άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα εξαιτίας των πράξεων σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό που κάνατε στην χώρα. Βλέπω ανθρώπους να κλαίνε επειδή δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, μαγαζιά να κλείνουν, άνθρωποι να κοιμούνται στους δρόμους.
Δεν μπορώ να δεχθώ τις δικαιολογίες σας, δεν βασίζονται στην αλήθεια, όπως και οι προεκλογικές υποσχέσεις σας. Ελπίζω όπως είπα σε τιμωρία από οποιονδήποτε που θα έχει την εξουσία να το κάνει. Τότε θα ξέρω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Όχι πριν από αυτό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here