Στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Η γραμμή που θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ότι »έφτασε η ώρα της αλήθειας».

Σύμφωνα με τον Real FM, προτεραιότητα του Πρωθυπουργού είναι η εκταμίευση της δόσης των 31δισ. ευρώ, ωστόσο δεν αναμένονται τελικές αποφάσεις στη σημερινή συνάντηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει τους δυο πολιτικούς αρχηγούς για την επαφή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας, Μάριο Ντράγκι. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στουρνάρας θα τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνάντησής του με την τρόικα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα.

Ωστόσο, έντονος είναι προβληματισμός επικρατεί στη Συγγρού, για τη στάση των βουλευτών της ΝΔ, στην ψήφιση των μέτρων. Σε αυτή τη κατεύθυνση ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γιάννης Βρούτσης θα ενημερώσουν τους βουλευτές και τους Ευρωβουλευτές του κόμματος, σήμερα το απόγευμα, για το κλίμα που επικρατεί κατά τις συναντήσεις τους με την τρόικα. Αναμένεται να τους ζητήσουν ψήφιση του πακέτου των μέτρων αλλά και δημόσια στήριξη στην κυβέρνηση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here