Επικαιρότητα

Η Αpple κατοχύρωσε την πατέντα που μπορεί να καταστρέψει τον ανταγωνισμό.

Η Apple κατοχύρωσε την πατέντα που έχει περιγραφεί ως «η μητέρα όλων των πατεντών λογισμικού,» η οποία καλύπτει μια ολόκληρη σειρά από χαρακτηριστικά που η Apple πρώτη χρησιμοποίησε στο iPhone. Μάλιστα αυτή η πατέντα φαίνεται πως θα έχει σημαντική επίδραση σχεδόν σε κάθε συσκευή που συναγωνίζεται το iPhone ή το iPad.
Η πατέντα είναι με αριθμό ευρεσιτεχνίας 8.223.134, 8,223,134, με τίτλο “Portable electronic device, method, and graphical user interface for displaying electronic lists and documents,”

Τα άσχημα νέα για το Android και των συνεργαζόμενων κατασκευαστών hardware είναι ότι αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ένα όπλο στις αξιώσεις της Apple περί προσβολής διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Όπως θα περιμένατε, η είδηση ​​δεν έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους χρήστες του Android, οι οποίοι υποστήριζουν ότι το σχέδιο της Apple για την κυριαρχία, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει την προσπάθεια υπουλου σκοτώματος του ανταγωνισμού.
Η Apple απλά απαντά ότι δε θα επιτρέπει σε κανέναν να κλέβει τη δουλεία της…

http://www.cultofmac.com/179550/apple-granted-mother-of-all-software-patents-that-could-destroy-android-rivals/?utm_medium=twit&utm_campaign=spread-us

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close