Τελικά σε αυτήν την πόλη είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μέσα σε μια νύχτα αποφάσισαν και διέταξαν το κλείσιμο του ιστορικού 6ου Συντάγματος για να γίνει μια αποθήκη ψυχών. Ημουν εκεί για ρεπορτάζ στις 7.15. Αρκετά νωρίς για να δω το φορτηγάκι της επιχείρησης Στεργίου που έφερνε φαγητό στους άμοιρους μετανάστες που σίγουρα είχαν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να περιμένουν μια τυρόπιτα. 5-6 λεπτά μετά ήρθε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ο οποίος έδωσε και κινητοποίηση να έρθει το μισό επιμελητήριο. Λίγο μετά τις 8.30 πέρασε ο αντιδήμαρχος κος Μελέτης και ενημερώθηκε πλήρως όμως ήδη ήξερε τι συμβαίνει. Αυτό δείχνει ότι προκειμένου να μην εκτεθεί για τις δηλώσεις τις προηγούμενης μέρας ο Δήμαρχος κύριος Πνευματικός προτίμησε να κάνει πως δεν ξέρει.
Εκείνη την ώρα έφτασε στην αστυνομική διεύθυνση υπεύθυνος του Katering Korinthian Palace που είχε διαβάσει τι γίνεται από τις δημοσιεύσεις μας που έτρεχαν από τις 7.30 το πρωι και μου τηλεφώνησαν για το κατά πόσο ήταν αλήθεια τα γραφόμενα. Εκεί κατατέθηκε και η προσφορά και ακολούθησε η εταιρία Πιέτρης. Δε μπορώ να καταλάβω τι το κακό συμβαίνει σε αυτά ως ώρας. Υπενθυμίζουμε πως στο eKorinthos έχουμε αναφερθεί στα οφειλόμενα για να μη θεωρείτε ότι κρύβουμε κάτι.
Προσωπικά μιας και απ’οτι βλέπω η αποθήκη ψυχών ήρθε για να μείνει προτιμώ Πιετρης Ηλιας Δειπνοσοφιστές ΝΕΟΝ Μαλλιος να πάρουν τη δουλειά,από το να το πάρουν οι εκλεκτοι αλλων κέντρων εξουσίας,ώστε να δουλέψουν Κορίνθιοι.
Και λέω ήρθε για να μείνει γιατί αυτή την εποχή οι Κορίνθιοι αναλώνονται σε κουτσομπολιό για τη σίτιση αντί να ασχολούνται με το ίδιο το κέντρο. Αυτό φαίνεται και από την αποτυχημένη λαϊκή συνέλευση που διοργανώθηκε από το Δήμο και πανελλαδικά φάνηκε ότι ήταν συλλαλητήριο της Χρυσής Αυγής αφού κάποιοι άφησαν την πόλη έρμαια στις ορέξεις καναλαρχών που ήθελαν να δείξουν ότι οι ρατσιστές Κορίνθιοι δε θέλουν τους μετανάστες και φώναξαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να καθαρίσουν. Παράλληλα πρωτοβουλίες της αντιρατσιστικής κίνησης απέτυχαν παταγωδώς να δώσουν στίγμα αφού ο λαϊκισμός πουλά περισσότερα είδικά όταν συμπληρώνεται από εκφράσεις του στυλ σκουπίδια. Και όχι δεν τα έχω με τη Χρυσή Αυγή γιατί αυτοί απέναντι στις πεποιθήσεις τους ήταν ορθοί.
Ομως δε βλέπουμε ακόμα και σήμερα κινήσεις ή απλά δεν ανακοινώνονται ώστε να βρουν συμπαραστάτες όλους εμάς που ο καθένας για τους δικούς του λόγους δε θέλουμε το στρατοπεδο να γίνει κέντρο κράτησης.
Και ευθύνη έχουν οι συνάδελφοι που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο ικανοποιώντας τις εμμονές τους ή δικαιολογώντας τη θέση τους…
Κορίνθιοι πρέπει να τους γυρίσετε την πλάτη και να παλέψετε για το αυτονόητο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here