Επικαιρότητα

H δικαίωση Παπαφωτίου.

Όταν ο Λάκης Παπαφωτίου έκανε την υπέρβαση και πήγε στο ψηφοδέλτιο Τατούλη δεν ήταν λίγοι αυτοί που προανήγγειλαν τον πολιτικό του θάνατο.

Είναι οι ίδιοι που όταν τον έβλεπαν να βγαίνει σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τάκη Λούμπα και κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις Μιχαλολιάκου για το Δήμο Κορινθίων έλεγαν ότι ο Λάκης έκανε το ολέθριο λάθος του και ότι θα παρακαλούσε τον Κώστα Γιώτη και το Νίκο Ταγαρά να τον δεκτούν στο συνδυασμό του.

Ο Παπαφωτίου όμως είχε 2 χαρακτηριστικά που δεν έλαβαν υπ’οψιν τους.

α) Έχει εμπειρία όσο λίγοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει μάθει από τους καλύτερους…

β) Είναι απίστευτα οργανωτικός και όλες οι κινήσεις του είναι βάση σχεδίου.

Ακόμα και τη μέρα που είχε βγει και είπε ξεκάθαρα ότι δε μπορούσε να είναι στον ίδιο συνδυασμό με το Νίκο Ταγαρά ήταν έτοιμος να αποδείξει ότι είναι αυτόφωτος και δεν έλαμπε λόγω του άστρου του Νομάρχη.

Άλλωστε όσοι κυκλοφορούν στην κοινωνία είδαν αυτό που ο ίδιος έβλεπε. Έχει κόσμο που τον ακολουθεί όπου και αν πάει και αυτό πολύ λίγοι το διαθέτουν στην εποχή που διανύουμε. Είναι κάτι που κερδίζεται συν τω χρόνω και όχι φωτοβολίδα που σκάει και εξαφανίζεται.

Έτσι η σημερινή τοποθέτησή του στην περιφέρεια ως θεματικό αντιπεριφερειάρχη είναι μια δικαίωση.

Η απόλυτη δικαίωση για τον άνθρωπο που δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια και έβγαλε ασπροπρόσωπο το Νίκο Ταγαρά και τελικά είναι από τους πιο βασικούς λόγους της επικής ανατροπής του 2ου γύρου στην Κορινθία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close