Επικαιρότητα

H ήττα φέρνει γκρίνια… δεν το ξέρατε;;;;;;

Όλα καλά στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ! Ακόμα και ο αναπληρωτής «αγάπησε» τον νέο περιφερειάρχη τον οποίον κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε στο πυρ το εξώτερον!

Το κυβερνών κόμμα πανηγυρίζει θεωρώντας ότι εκ νέου λαϊκή εντολή έχει , πανηγυρίζει και ο Δέδες ο οποίος επιτέλους μετά από τόσες και τόσες υποψηφιότητες και εκδηλώσεις επιθυμίας για κατάληψη θέσεων , επιτέλους τα κατάφερε! Και το χα γράψει να πω ψέματα; «φαντάζεστε να χάσει ο Ταγαράς από το Δέδε;» ε ήταν τα μηνυματάκια του κόσμου αλλά και η αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταλάβει πως η μάχη ναι τελικά ήταν πολιτική!

Κουραστήκαμε με το αυτοδιοικητικό στέλεχος και πως όχι… εσύ πρόεδρε μου τόσες και τόσες φορές πέρασες το αυλάκι για να ενισχύσεις την δυναμική!

Απέρριψες ένα στέλεχος της ΝΔ μη αναγνωρίζοντας πως εκείνο θα σου έδινε την νίκη; Ή μήπως δεν το πίστευες; Επειδή ήταν … αντάρτης; Μα και εσύ υπήρξες! Τουλάχιστον ο Τατούλης δεν είχε αναζητήσει την δική του Άνοιξη την Πολιτική!

Και η ήττα έφερε γκρίνια!

Να φταίει ο Ταγαράς; Να φταίει ο Κόλλιας; Ποιος άραγε να φταίει;

Οι εκλογές ήταν προσωπικές αν δεν το καταλάβατε! Εκείνος ο κόσμος που ψήφισε δεν πήγε ούτε για τη ΝΔ ούτε για το ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος που προσήλθε στην κάλπη προσήλθε για να στηρίξει πρόσωπα. Δικά του φιλικά, συγγενικά , αγαπητά πρόσωπα… και πως αποδεικνύεται αυτό; Υπήρξαν ψηφοφόροι , όπως και εγώ , που διαφορετικό κόμμα ψήφισαν την πρώτη Κυριακή και διαφορετικό την 2η. κι αυτό γιατί δεν ψήφισαν κομματικά αλλά προσωπικά!

Η γκρίνια θα συνεχιστεί είναι βέβαιο… στο δε ΠΑΣΟΚ τα πανηγύρια και οι εναγκαλισμοί!

Τα δύσκολα βέβαια για όλους ξεκινούν την 1η του νέου έτους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close