Με συνεργό ένα πιλότο κατάφερε να πιάσει «Κώτσους» τα στελέχη της εταιρείας και να αρπάξει 50.000 ευρώ.

 

Γυναίκα-δηλητήριο πίκρανε τους υπεύθυνους Διεθνούς Αεροπορικής Εταιρείας, αφού τους έπιασε …Κώτσους και τους πήρε με απάτη 50.000 ευρώ. Η καπάτσα Ελληνίδα είχε συνεργό έναν Έλληνα πιλότο, το οποίο η ίδια πλάσαρε στην Εταιρεία.

Σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, η κατηγορουμένη γυναίκα, εμφανιζομένη ως σύζυγος ανώτατου Αξιωματούχου μεσολάβησε στην εταιρεία για την πρόσληψη του συνεργού της ως πιλότου.

Τον Οκτώβριο του 2011, ένα χρόνο περίπου μετά την πρόσληψη, η αεροπορική εταιρεία, μέσω του υπαλλήλου της – πιλότου, ζήτησε από την «σύζυγο του Αξιωματούχου» να μεσολαβήσει για έγκριση δανείου ύψους 2.000.000 ευρώ από ελληνική Τράπεζα.

Η κατηγορουμένη, αφού ζήτησε και έλαβε από την εταιρεία το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου μέσω «γνωριμιών» της να βοηθήσει στην εκταμίευση του δανείου, εξαφανίστηκε μαζί με τον  συνεργό της.

Πρόσφατα η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε μετά από πολύμηνη έρευνα να ταυτοποιήσει α στοιχεία του άνδρα κατηγορουμένου, για τον οποίο εκδόθηκαν αναζητήσεις μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας EUROPOL, καθώς εντοπίστηκε στο εξωτερικό, ενώ αναζητείται η συνεργός του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, σε βάρος της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here