μπαγκα cropΗ πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται κάτω από το καθεστώς του ψεύδους, της απάτης, του λαϊκισμού, της προπαγάνδας και της φθηνής αισθητικής του Σύριζα. Η χώρα μας επομένως χρειάζεται  μια ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη, σταθερά προσανατολισμένη στην Ευρώπη, σύγχρονη, ικανή να παρακολουθεί τις παγκόσμιες εξελίξεις, ικανή να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στην κοινωνία, να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών και να μπορεί να δώσει προοπτική.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια κεντροδεξιά παράταξη που να εγγυάται λιγότερο κράτος, περισσότερες ευκαιρίες στην ιδιωτική πρωτοβουλία, εμπιστοσύνη στους νέους, έμφαση στις νέες τεχνολογίες, περισσότερη Δημοκρατία , λιγότερο λαϊκισμό, περισσότερους νέους ανθρώπους να εμπλακούν στα κοινά, λιγότερες προκαταλήψεις, περισσότερο φιλελευθερισμό.

Αυτή τη Νέα Δημοκρατία που κοιτά το μέλλον και προσανατολίζεται σ’ αυτό μπορεί να εγγυηθεί η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία υποστηρίζω σθεναρά.

Η κ. Γιώτα Μπάγκα είναι εκπαιδευτικός, ιδιοκτήτης  φροντιστηρίου και ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Κορινθία τις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις