Η ενασχόληση ολο και περισσότερων Ελληνων με το ίντερνετ μεσω των τάμπλετ και των smartphones έχουν φτιάξει μια νέα φουρνιά παικτών τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

Αυτοί είναι κάθε ηλικίας και επιπέδου γνώσης των ξένων γλωσσών όμως ήδη πολλές εταιρίες διαδικτυακων παιχνιδιών λειτουργούν πλέον και στην Ελληνική γλώσσα.

Οι περισσότεροι ξεκινούν να παίζουν σε δωρεάν παιχνίδια μέχρι να πάρουν την απαραίτητη εμπειρία και μετα δοκιμάζουν να παίξουν και με πραγματικά χρήματα…

Σε αυτά μπορεί κάποιος να μπει και απο τον υπολογιστή του αλλά και απο το iphone ή android smartphone του.

Το μονο που χρειάζεται είναι μια πιστωτική κάρτα (κατα προτίμηση προπληρωμένη)

Μέσα απο το ekorinthos θα ρίξουμε λίγο φως στους κινδυνους που μπορεί να κρύβει το διαδικτυακό παιχνίδι αλλά και θα σας δώσουμε συμβουλές για να απολαύσετε το παιχνίδι σας.

Πρώτα από όλα πάμε σε διαπιστευμενες σελιδες που μπορούμε να τις βρούμε σε σοβαρά sites.

Μια πλήρη λίστα των εταιριών που προσφέρουν Δωρεαν παιχνίδια καζινο μπορείτε να τη βρείτε στο λινκ.

Αν επιλέξουμε κάποια από τις εταιρείες του εξωτερικού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορούμε να εισπράξουμε τα κέρδη μας όταν αποφασίσουμε να παίξουμε με αληθινά χρήματα. Προσοχή λοιπόν.

Δεύτερον καλο είναι να δοκιμάσουμε το παιχνίδι στη δωρεάν του έκδοση πριν ποντάρουμε με αληθινά χρηματα. Αποκτώντας εμπειρία και γνωρίζοντας τις παραξενιες του παιχνιδιού διασφαλίζουμε ότι εκτός από την τύχη που πάντα χρειάζεται θα έχουμε και τις ανάλογες δυνατότητες.

 Κάποια απο τα sites προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές όμως πρέπει πάντα να διαβάζουμε τους όρους.

Τα μπόνους μπορεί να είναι στην αρχή εντυπωσιακά όμως έρχονται με όρους για να μπορέσεις να εκταμιεύσεις τα κέρδη σου. Συνήθως είναι να έχεις φτάσει τα κέρδη σε ενα ποσο πολλαπλάσιο απο το μπόνους που παίρνεις.

Ποτέ δεν ποντάρουμε περισσότερα από αυτά που μας περισσεύουν. Είναι παιχνίδι και πρέπει να το έχουμε στο νου μας πάντα αυτο.

Καλό είναι να έχουμε μια ποιοτική σύνδεση στο ίντερνετ αλλά και ένα σύστημα με καλές επιδόσεις.

Βλέπουμε και τις mobile version των παιχνιδιών αφού μπορεί να κρύβουν ειδικές προσφορές.

Σημαντικό επίσης είναι εφόσον επιλέξουμε να παίξουμε μέσω κινητού ή τάμπλετ να μην έχουμε κάνει jailbreak ή root στη συσκευή μας ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Κοιτάμε τα παιχνίδια από διάφορες εταιρείες αφού κατα καιρούς δίνουν μπόνους για τους παίκτες.

Καλή διασκέδαση λοιπόν…