Τοπικά

Φυσικοθεραπευτές …Συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κόρινθο Δείτε Βίντεο

 Oι Φυσικοθεραπευτές σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με τα ασφαλιστικά ταμεία, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΤΥΔΚΥ, ΙΚΑ και πρόσφατα με τον ΕΟΠΥΥ παρέχουν τις υπηρεσίες τους νομότυπα προσπαθώντας για την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών με ζήλο, επαγγελματική και επιστημονική ευσυνειδησία.

Σύμφωνα με τις επιταγές, ανάγκες και φορολογικούς νόμους του Κράτους συνεισφέρουν με την ετήσια φορολόγηση τους, τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος, τις περαιώσεις στην ενίσχυση των Οικονομικών στοιχείων του Κράτους και την προσπάθεια για οικονομική ανόρθωση.
Δυστυχώς τα ασφαλιστικά ταμεία από τον Ιούλιο του 2010 (ΟΠΑΔ) και Οκτώβριο του 2010 (ΟΑΕΕ) παρέχουν υπηρεσίες υγείας χωρίς να προβαίνουν στην πληρωμή – αποζημίωση μας, με αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση μας να έχει φτάσει στα όρια κατάρρευσης, θέτοντας μας στον κίνδυνο κλεισίματος των εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας, απόλυση υπαλλήλων, ανικανότητα εκπλήρωσης παρά την θέληση μας οικονομικών υποχρεώσεων, δανείων, ασφαλιστικών εισφορών τινάζοντας στον αέρα όσα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προσφέροντας τις υπηρεσίες μας. Αυτή τη στιγμή ο κλάδος έχει περιέλθει σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Δείτε Βίντεο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close