«Φωτιές» από κείμενο της 5ης ΕΛΜΕ που καλεί τους μαθητές να φτύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

0

«Φωτιές» από κείμενο της 5ης ΕΛΜΕ που καλεί τους μαθητές να φτύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Άδωνις προς ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάστε την ανακοίνωση των καθηγητών – Βούτσης: Δεν έχουμε υπόψη μας το κείμενο, να αναλάβει την ευθύνη αυτός που το υπογράφει

Ανακοίνωση – ψήφισμα της 5ης ΕΛΜΕ για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό επικαλέστηκε ο Αδωνις Γεωργιαδης για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης που αποτελούν δημοσίους υπαλλήλους «καλούν τους μαθητές να φτύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζουν το κράτος ως «κράτος δολοφόνων» και καλούν τους μαθητές τους σε εξέγερση εναντίον του κράτους δολοφόνων» ενώ κάλεσε τα κόμματα να καταδικάσουν την ανακοίνωση.

Από την άλλη πλευρά πάντως ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον κ. Γεωργιάδη ότι επιχειρεί να «καλλιεργήσει κλίμα σύγκρουσης» προκειμένου να καλύψει επικοινωνιακά τα αδιέξοδα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. «Ο κ. Γεωργιάδης μια ώρα πριν τα  δελτία των 8 έδωσε την δική του εκδοχή για την λειτουργία του κοινοβουλευτισμού. Εφερε κείμενο που δεν έχουμε υπόψη μας. Αν είναι υπογεγραμμένο μπορεί να αναλάβει αυτός που το υπογράφει την ευθύνη και να διαλεχτεί με τον κ. Γεωργιάδη» είπε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Πρόκειται  για κλιμάκωση της έντασης. Εμείς δεν θα πέσουμε σε αυτό το επιπεδο αντιπαράθεσης».

Leave a Reply