”Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης”

0

Καμμενος αυγα

Με χειρονομίες, αυγά και μπουκάλια επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο έξω από το δημαρχείο στην Κω
– Ο υπουργός Άμυνας επιτάχυνε για να γλιτώσει από τον κόσμο που όπως θα δείτε τον πήρε στο κυνήγι
– Τα 4 βίντεο που θα δείτε αποκαλύπτουν πλήρως τα όσα έγιναν κατά την άφιξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.
– ”Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης” του φώναζαν μεταξύ άλλων ”γαλλικών” – Η αντίδραση του Π.Καμμένου
–  ”Άλλαξε χρώμα” το σακάκι του από τα αυγά που έπεφταν βροχή – Μάταια προσπαθούσε να προστατευτεί
– Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής

Με ”γαλλικά”, αυγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν το μεσημέρι τον Πάνο Καμμένο, εξαγριωμένοι κάτοικοι στην Κω. Για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος, που προσπαθούσε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να τον πιάσει στα χέρια του…

ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ – ΜΠΕ

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους για το πρόβλημα των μεταναστών.

”Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης” και ”στα τέσσερα, στα τέσσερα” φώναζαν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον υπουργό να σηκώνει τα χέρια του, για να προστατευτεί από τα αυγά που έπεφταν βροχή…

Στο σημείο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε την ακριβή ώρα άφιξης του υπουργού, εξαγριώθηκε και πολαπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν από νωρίς υβριστικά συνθήματα και ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους που είχαν μαζευτεί στο σημείο.

Ο Πάνος Καμμένος είπε για το επεισόδιο, ότι κατά την επίσκεψη του στην 80η ΑΔΤΕ του ζητήθηκε να ακυρώσει τη σύσκεψη, διότι είχε ενημερωθεί ότι κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να περάσουν μία συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε.

ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΟΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ – ΜΟΕ
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στις λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις για την προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν μία μη ελεγχόμενη κατάσταση, βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο. Συνοπτικά, ο υπουργός ζήτησε την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία για τη διευκόλυνση που παρέχει στους παράνομους διακινητές μεταναστών και προσφύγων.

Χαρακτηριστικά είπε: «Οι τουρκικές ακταιωροί της ακτοφυλακής όχι απλώς δεν αποτρέπουν τη διακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων, αλλά συνοδεύουν και περιπολούν, ώστε να σιγουρευτούν ότι το λιμενικό σώμα θα τους διασώσει». Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η Τουρκία δεν σέβεται την συνθήκη επαναπροώθησης.

Πληροφορίες: kosnews24.gr, kostoday.com

Απάντηση