Έτσι θα απογειώσεις τις επιδόσεις σου στο στοματικό σεξ

0

Μπορεί ο έρωτας να περνάει από το στομάχι, περνάει αναμφίβολα όμως και από το συγκεκριμένο σημείο του σώματος των αντρών και μπορεί να φέρει την ηδονή σε δευτερόλεπτα.

Για τον άντρα  το στοματικό σεξ είναι ό,τι σημαντικότερο έχει να του προσφέρει μια γυναίκα, αρχής γενομένης από τα προκαταρκτικά, ενώ έρευνες έχουν δείξει πως όταν το αντίθετο φύλο δεν το απολαμβάνει τόσο όσο θα ήθελε από την εκάστοτε σύντροφό του ή και καθόλου, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει.

Τι περιμένεις λοιπόν; Αν θέλεις να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σου,  να τον κάνεις να στο ζητάει κάθε φορά που πηγαίνετε στο κρεβάτι σαν να μην υπάρχει αύριο και να μην έχει μάτια για άλλη, δεν έχεις παρά να διαβάσεις μερικά μικρά μυστικά για την τέχνη του!

Δεδομένου ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αντρών συνδέει το στοματικό σεξ με την ευτυχία σε μια σχέση, θα πρέπει αρχικά να συνειδητοποιήσεις ότι είναι μια ερωτική πράξη που προσφέρει απόλαυση και στους δύο. Μην το δεις ποτέ σαν αγγαρεία ή σαν job και φυσικά μην του δείξεις ποτέ ότι δυσανασχετείς και έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Αντιθέτως, οφείλεις με κάθε τρόπο να τον κάνεις να καταλάβει, πως το στοματικό είναι κάτι που πραγματικά θέλεις για να του εξάψεις τη φαντασία και ταυτόχρονα να κυριαρχήσεις επάνω του.

Μάθε να συντονίζεις τις κινήσεις του στόματός σου με το υπόλοιπο σώμα. Βάλε στο παιχνίδι τα χέρια σου για να μεταφέρεις όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθιστικά vibes σε εκείνον και προσπάθησε να τον κοιτάς κατάματα, με βλέμμα όλο υποσχέσεις για το τι θα ακολουθήσει.

Μην τσιγκουνεύεσαι το χρόνο που του αφιερώνεις εκεί χαμηλά, γιατί κάθε άντρας εύχεται το στοματικό σεξ να μπορούσε να κρατήσει για πάντα! Δεν μιλάμε για μαραθώνιο, όμως με τη σωστή τεχνική θα τον κάνεις να του φανεί αιωνιότητα. Το μυστικό είναι οι εναλλαγές στο ρυθμό και τις κινήσεις του στόματος αλλά και των χεριών σου. Δώσε προσοχή στις αντιδράσεις του και επικεντρώσου στα σημάδια που δείχνουν ότι οδεύει προς την εκσπερμάτιση. Μείωσε ταχύτητα με αισθησιασμό εκεί που δεν το περιμένει για να «κόψεις» τη φόρα που έχει πάρει , να τον χαλαρώσεις και απογείωσε τον στο επόμενο δευτερόλεπτο.

Φρόντισε για τη σωστή ενυδάτωση της περιοχής, διαφορετικά ίσως να του προκαλέσεις πόνο. Ίσως δεν μοιάζει τόσο ελκυστικό σαν ιδέα, αλλά αρέσει σε όλους, ειδικά όταν απλώνεται κατά μήκος των γεννητικών οργάνων.

Κάνε του λιγάκι «μμμ»! Αυτό θα πει να μην παραμένεις σιωπηλή κατά τη διάρκεια του στοματικού. Δείξε του τον ενθουσιασμό και το πάθος σου , εκφράσου ελεύθερα, ώστε να ανεβάσεις τη λίμπιντό του. Λειτουργικό και πολύ αποτελεσματικό. Μπορείς ακόμη να σταματήσεις αυτό που κάνεις για μερικά δευτερόλεπτα , να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του υπενθυμίσεις πόσο πολύ το απολαμβάνεις, κάνοντας λίγο dirty talk.

Πηγή

Απάντηση