Ένα «πατριωτικό δημοκρατικό προσκλητήριο» προς όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως με το τι ψήφισαν στις 17 Ιουνίου, θα απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας αύριο στην ομιλία του στη ΔΕΘ, προκειμένου να «χτίσουμε όλοι μαζί», όπως θα πει, την Ελλάδα σε νέες και στέρεες βάσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, θα επισημάνει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ολέθρια πορεία που ακολουθεί η χώρα .

«Δεν είναι υπόθεση ενός μόνο κόμματος αλλά αποτελεί εθνική επιταγή», θα τονίσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες θα επαναλάβει πολλές φορές τη φράση «κοιτάζουμε το λαό στα μάτια και δεσμευόμαστε» και θα παρουσιάσει αναλυτικά τόσο τους βασικούς πυλώνες αυτού που ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει «παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» όσο και τις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης.

Ο κ. Τσίπρας θα εξαπολύσει δριμεία κριτική εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, κατηγορώντας τους κυβερνητικούς εταίρους για «πολιτική λαθροχειρία», διερωτώμενος αν όταν καταψήφισαν το πρώτο μνημόνιο οδηγούσαν τη χώρα στη δραχμή, κάτι για το οποίο κατηγορούν τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ .

Επίσης, θα είναι ιδιαιτέρως αιχμηρός εναντίον του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο θα κατηγορήσει ότι φέτος ως πρωθυπουργός ήρθε στη ΔΕΘ «κρυπτόμενος» για δύο ώρες στη Θεσσαλονίκη , ενώ πέρυσι είχε δώσει την τελευταία , όπως θα πει ο κ. Τσίπρας, «μεγάλη αντιμνημονιακή του παράσταση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here