Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στη σέλα της βέσπας του δημοσιογράφου Γιάννη Σπυρούνη, άγνωστοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα φίμωσης

Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στη σέλα της βέσπας του δημοσιογράφου της Πρωινής και διαχειριστή του ενημερωτικού portal ilialive.gr, Γιάννη Σπυρούνη, άγνωστοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα φίμωσης. Τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου σε πολλές περιπτώσεις έχουν ενοχλήσει και κάποιοι θέλησαν με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια βέσπα, να δώσουν το στίγμα και το μήνυμά τους.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά από ανάρτηση ρεπορτάζ για τα σκουπίδια – προ της έναρξης της απεργιακής κινητοποίησης – στο ilialive.gr, και αφού το βράδυ κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ είχε προηγηθεί καταδίωξη από δύο άγνωστα αυτοκίνητα στον δημοσιογράφο και το  συνεργάτη του που επέβαιναν στο δικό τους αυτοκίνητο, στην περιοχή που συνέβησαν τα γεγονότα.

Αν και δεν επιδιώκεται η σύνδεση των δύο περιστατικών η χρονική στιγμή που συμπίπτουν οδηγεί προς αυτή την εκτίμηση. Ήδη για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και το πειστήριο έχει παραδοθεί στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, για αναζήτηση αποτυπωμάτων.

Θα προτιμήσουμε να μην κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο συνεχίζοντας το δημοσιογραφικό μας έργο στέλνοντας με τη σειρά μας το δικό μας μήνυμα ελευθεροτυπίας… προς πάσα κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here