Επίτροπος Θεσσαλονίκης: «Δεν υπογράφω» -Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι

0

Στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, οι Επίτροποι του νομού επιμένουν στο να μην υπογράφουν τα εντάλματα για την πληρωμή των συμβασιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσσαλονίκης επικοινώνησε σήμερα με την Επίτροπο του κεντρικού δήμου, η οποία εξακολουθεί να είναι ανένδοτη. Όπως διεμήνυσε, αδυνατεί να υπογράψει τα εντάλματα καθώς δεν υπάρχει αντιστοιχία του αριθμού των μόνιμων θέσεων με τις θέσεις των συμβασιούχων που προκηρύχθηκαν, ενώ κάποιες από αυτές αφορούν την κατηγορία Π.Ε. που δεν μπορούν να υπηρετούν στην υπηρεσία καθαριότητας.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, είπε ότι ακόμη και με έγκριση του ΑΣΕΠ δεν μπορεί να υπογράψει.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζουν συγκέντρωση – παρέμβαση στη Διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη δημοσιονομική διαχείριση των ΟΤΑ που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βούλα Πατουλίδου» του ξενοδοχείου «Grand Hotel Palace». Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, πρόκειται να ανακοινώνουν στάση εργασίας την ίδια ημέρα, από τις 9 πμ έως τις 12.30

http://www.aftodioikisi.gr/ota/epitropos-thessalonikis-den-ipografo-kinitopoiiseis-apantoun-oi-ergazomenoi/

Leave a Reply