Επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

0
Επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρουΟλοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητιμού, Σταύρου Κοντονή με τους προέδρους

της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο και της Foootball League, Σπύρο Καλογιάννη, καθώς και με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη (ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό) με θέμα την αντιμετώπιση της βίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των προέδρων, ο Υφυπουργός τους ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου μέχρι να ληφθούν δραστικά μέτρα. Η επανέναρξη των αγώνων θα εξαρτηθεί από το πότε θα εφαρμοστούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Κοντονής τους ζήτησε να μπει σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η κατάργηση των Συνδέσμων φιλάθλων και μετατροπή τους σε λέσχες, η τοποθέτηση καμερών στα γήπεδα και κάποια άλλα θέματα, που ακόμα δεν είναι γνωστά.

Ο κ. Μποροβήλος από την πλευρά του τόνισε ότι όσα συζητήθηκαν θα τα μεταφέρει στις διοικήσεις των ΠΑΕ, ενώ θα γίνει και συνάντηση μεταξύ Σουπερ Λιγκ, Φουτμπολ Λιγκ και ΕΠΟ.

Ο κ.Κοντονής μετά το πέρας της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Είχα μία μακρά συνάντηση με τους προέδρους. Τους εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και την δυσάρεστη θέση που έχει βρεθεί η κυβέρνηση για την πάταξη της βίας. Στις 17:00 θα συναντηθώ και με τον ΠΣΑΠ. Στις 18:00 θα συναντήσω τον πρωθυπουργό και θα κάνουμε τις ανακοινώσεις».

Newsroom ΔΟΛ

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231388254

Απάντηση