Απόψεις

ENA OXI HTAN MONO…

αθλουπολη

Δεν μπορείς εύκολα να συνειδητοποιήσεις αυτό που συνέβη στην 21χρονη φοιτήτρια στην Ρόδο .Μια νέα κοπέλα, συναντά φρικτό θάνατο στα χέρια δύο συνομηλίκων της .

Γιατί είπε όχι σε αυτά που τις πρότειναν !!! Γιατί πλήγωσε τον ιδιότυπο «ανδρισμό» τους ,που εκφραζόταν με την μαγκιά ,το γυμναστήριο και τους φουσκωμένους μυς.

Και σαν μην έφτανε αυτό συνεχίζεται ο θάνατός της από σχόλια του τύπου «τα ήθελε» «πήγαινε γυρεύοντας » από κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα που κρύβονται στο διαδίκτυο .

Οι γυναίκες εξακολουθούμε να λέμε σε όλους τους τόνους ότι η βία εις βάρος μας με κίνητρο την σεξουαλική απόρριψη , είναι εδώ παρούσα και τροφοδοτείται από διάφορα στερεότυπα που ακόμα υπάρχουν στην κοινωνία. Κι ας μας βάζουν οι άνδρες τον τίτλο των γραφικών !!! Ας σκεφτούμε λίγο ,ποιο αγόρι αισθάνεται την παραμικρή απειλή ,στην απόφασή του να βγει βόλτα με δύο συμμαθήτριες η δύο συμμαθητές του !!! ΚΑΝΕΝΑ……

Κάτι λοιπόν δεν πάει καλά …κάτι πρέπει να αλλάξει….η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στην ανάγκη πρόληψης του έιτζ .

Πρέπει να διδάσκονται τα νέα παιδιά,και ειδικά τα αγόρια τον σεβασμό στο όχι της άλλης πλευράς !! Δεν μπορεί τα νέα κορίτσια να μεγαλώνουν με τον φόβο ,ότι κινδυνεύουν μόνο και μόνο λόγω του φύλου τους .

Είναι αδιανόητο ένα όχι ,το 2018 ,να παίρνει τέτοιες διαστάσεις στον ψυχισμό δύο νέων αγοριών και να τα οδηγεί τόσο εύκολα και με τέτοιο κυνισμό στο έγκλημα!!

αθλουπολη
Show More

ekorinthos

hellooooo

Related Articles

Απάντηση

Close