Η δήλωση της Παπαχρήστου μέσω twitter της στοίχισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από απόφαση του Σπύρου Καπράλου, ο οποίος έκρινε ότι η τοποθέτησή της δεν συνάδει με το Ολυμπιακό Ιδεώδες, αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την ελληνική ομάδα! Η απόφαση είναι οριστική και σήμερα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΕ. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», έγραψε η Παπαχρήστου, η οποία στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν θυελλώδης αντιδράσεις, προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την αρχή το θέμα πήρε μεγάλες προεκτάσεις και τελικά, κατόπιν απόφασης της ΕΟΕ, αποκλείεται από τους Αγώνες!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ:

Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.

Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου.

Σχόλιο eKorinthos: Οι τύποι που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και γεμίζουν ντόπα μικρά παιδιά και κάνουν αρπαχτές κατακρίνουν και δε σέβονται τον κόπο μιας κοπέλας λόγω μιας ατυχέστατης στιγμής.Απαράδεκτοι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here