Τοπικά

Εκδήλωση του συλλόγου φροντιστων Νομού Κορινθίας.

20121001-133924.jpg

Το Σάββατο 29/9/2012 πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργάνωσε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού μας που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού Κορινθίας και το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η πρώτη σε μόρια μαθήτρια του νομού στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012, Κονομόδη Βασιλική, και οι μαθητές, Δημήτρης Γκαραβέλλος, Αρετή Διαμαντοπούλου, Αγγελική – Ελπίδα Ρεκούμη και Μάριο Μερσινάι, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών φροντιστών του νομού Κορινθίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων του νομού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη» και αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε περιόδους κρίσης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων κ. Τσιάντη, ο Γραμματέας της ΟΕΦΕ κ. Βαφειαδάκης, το μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ και συνάδελφος κ. Θεοδωρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του νομού μας κ. Σίδερης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ του τοπικού συλλόγου (Γραμματέας κ. Βασιλακόπουλος, Ταμίας κ. Γυφτάκης, Αντιπρόεδρος κ. Τσώτος και το μέλος κ. Λουζιώτης), τα εκλεγμένα μέλη στο ΔΣ της ΟΕΒΕ κκ. Καστρινός και Παπαοικονόμου και πολλοί συνάδελφοι φροντιστές.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του προγράμματος των υποτροφιών που προσφέρει ο Σύλλογος στους μαθητές του νομού μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του κλάδου με δεδομένη την ένταση της οικονομικής κρίσης που πλήττει την κοινωνία μας. Η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος υποτροφιών θα γίνει την Τετάρτη 3/10/2012, στις 11πμ στο Επιμελητήριο Κορινθίας και η ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών αρχίζει από τη Δευτέρα, 1/10/2012.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close