ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠΑΠ ΤΟΥ Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0

image

Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) του Δήμου Κορινθίων και ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (Σ.Δ.Γ.), διοργανώνουν εκδήλωση-δημόσιο διάλογο, με θέμα : «Στερεότυπα λόγω φύλου», όπου θα εξεταστεί εάν τα ΜΜΕ βοηθούν στην εξάλειψή τους η τα αναπαράγουν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Media Lab, του ΚΕΠΑΠ, η οποία βρίσκεται στην οδό Πυλαρινού 84, Α΄ Όροφος.
Στην έναρξη του Προγράμματος θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα των Γυναικών (Σ.Δ.Γ.), Λιλή Κουράκου και εν συνεχεία, θα λάβουν τον λόγο η Δρ Κοινωνιολογίας , Β΄Αντιπρόεδρος του Σ.Δ.Γ. Λάουρα Ματράτου-Αλιπράντη, η Λέκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και ειδ. Γραμματέας του Σ.Δ.Γ Χαρά Καραγιαννοπούλου , καθώς και η Εγκληματολόγος-Κοινωνιολόγος, Α΄Αντιπρόεδρος του Σ.Δ.Γ Ειρήνη Φερέτη
Το Σχέδιο Δράσης που υλοποιεί ο Σ.Δ.Γ, στο Νομό Αττικής και στις Περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδος και Θεσσαλίας, έχει διάρκεια 24 μηνών. Αυτό το Σχέδιο, στοχεύει να συμβάλλει στην καταπολέμηση των στερεότυπων των φύλλων και των έμφυλων κοινωνικών ρόλων, όπως προβάλλονται μέσα από τα ΜΜΕ.
__ ___ _______ _ ___ «__μ____ ____ ________μ___ ___

Απάντηση