Εκτός κάθε ελέγχου βγήκε μία 34χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το Surrey της  Βρετανίας. Η γυναίκα αφού μέθυσε έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια και μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν το δίχρονο παιδί της!

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Η μεγαλύτερη κόρη της είχε καλέσει μερικούς φίλους της στο σπίτι για να κάνουν πάρτι. Η μητέρα αποφάσισε να διασκεδάσει και η ίδια, και κατέληξε να πιει τρία μπουκάλια κρασί.

Τότε άρχισε τις ερωτικές περιπτύξεις με έναν 16χρονο σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, όπως την κουζίνα και το μπάνιο. Στο τέλος κατέληξαν στο δωμάτιο της, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά του πάρτι φώναζαν και κορόιδευαν.

Ήταν τότε που στην… παρέα αποφάσισε να μπει και ένας 14χρονος και έτσι η μητέρα βρέθηκε στο κρεβάτι με τους δύο ανήλικους.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι στο ίδιο κρεβάτι κοιμόταν ο δίχρονος γιος της γυναίκας, ενώ στο σπίτι περιφερόταν η 9χρονη κόρη της κλαίγοντας και ψάχνοντας τη μαμά της.

Όταν η γυναίκα συνήλθε από το σεξουαλικό «παραλήρημα » και τα αγόρια έφυγαν, είδε ότι οι φίλοι των «εραστών» της, της είχαν κατάστρέψει το σπίτι, της είχαν κλέψει χρήματα και κινητό και είχαν φάει και τα πασχαλινά αυγά των παιδιών της, καθώς το απίστευτο περιστατικό έγινε το προηγούμενο Πάσχα. Αναγκάστηκε τότε να καλέσει την αστυνομία, να καταγγείλει την κλοπή, αλλά και να ισχυριστεί ότι τα αγόρια τη βίασαν. ΟΙ αστυνομικοί έψαξαν και όπως αποκαλύφθηκε η αλήθεια ήταν διαφορετική…

Τελικά η γυναίκα πέρασε από δίκη αλλά η έδρα έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να φυλακιστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here