Τοπικά

Είπαν ΌΧΙ για την τοποθέτηση δεματοποιητή στην Νεμέα (video)

Χθες το βράδυ στη Νεμέα έγινε μία πολύ μαζική και σοβαρή λαϊκή συνέλευση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα σκουπίδια.

Την συνέλευση είχε συγκαλέσει η αντιπολίτευση του Κώστα Φρούσιου που δίνει μάχη για να μην εγκατασταθεί ο δεματοποιητής στην περιοχή.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο δημαρχείο και όλα κινήθηκαν σε πολιτικό και κόσμιο κλίμα. Παρόντες όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι.
Στην λαϊκή συνέλευση είχε προσκληθεί και ο δήμαρχος που μίλησε για αρκετή ώρα και υπερασπίστηκε την επιλογή του.
Πολύ καλή ήταν και η παρέμβαση του γιατρού κ. Καλλή ο οποίος επιβράβευσε τις ενέργειες που έχει κάνει η αντιπολίτευση και έδειξε να στηρίζει τις πρωτοβουλίες Φρούσιου για το ακανθώδες αυτό θέμα.
Εχουμε και άλλες φορές γράψει ότι η αντιπολίτευση έχει πάρει το πάνω χέρι στην Νεμέα και έχει επιβάλει την πολιτική της ατζέντα στον δήμο, ενώ ο δήμαρχος μπήκε σε μία μάχη που δεν είχε σχεδόν καμία ελπίδα να κερδίσει με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του δεματοποιητή.
Ηταν μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση που εξελίχθηκε σε πραγματική λαϊκή συνέλευση και κράτησε για περίπου τρεις ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close