Ειδήσεις βόμβα έβγαλε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος

0

image

Με το στόμα ανοικτό μείναμε με τις αποκαλύψεις στη Γενική συνέλευση της Μπάρτσα.
Για το χρεος προς εφορια: Το χρεος είναι μόλις 2200 ευρώ. Μάλιστα καλέστηκε οποίος θέλει να ελέγξει.
Για το ρευμα: Με υπογραφη Ντιγκιρλακη ζητήθηκε να διακοπεί το ρεύμα στο γήπεδο. Οι οφειλές είναι περίπου στα 6500 ευρώ όμως οι οφειλές πέφτουν και στις ομάδες που χρησιμοποιουσαν το γήπεδο.
Το νερό ειχει να πληρωθεί από το Σεπτεμβρη 2008 και το χρέος είχε φτάσει 12500 ευρω
Υπήρχε σύμβαση που προέβλεπε αποκλειστική χρήση του γηπέδου από την Κορινθο 06 απαγορευοντας στη Μπάρτσα να παίξει στο γήπεδο της. Η σύμβαση είχε υπογράφει από το Σωτήρη Μαυρονασιο όμως δεν είχε νομική ισχύ αφού έπρεπε να έχει έγκριση γενικής συνέλευσης.
Την περσινή σεζον ο Γιώργος Φιλιπακοπουλος εκ μέρους του ΚΕΠΑΠ είχε δώσει παραχωρητηριο του γήπεδου της Μπαρτσα σε αλλη ομαδα για τη σεζόν 14-15 χωρίς να έχει ο δήμος καμιά απολύτως ιδιοκτησία σε αυτό.
Κάθε πρόεδρος έπαιρνε παραμάσχαλα φεύγοντας και ένα βιβλίο της ομάδας.
Η ομάδα όταν ξεκίνησε η σεζόν δεν είχε κλειδιά να μπει στο γήπεδο της ούτε είχε πρόσβαση στο υλικό της. Όσο καιρό γινόταν αυτό κλάπηκε το πλυντήριο που ήταν δωρεά Τζαφη.
Έχουν σταλεί εξώδικα προς τα σωματεία που χρησιμοποιουσαν το γήπεδο να έρθουν να πληρωσουν τα χρέη που δημιούργησαν. Δεν ήρθαν ποτέ γιαυτό θα γίνει αγωγή.
Το γήπεδο δεν είχε οικοδομική άδεια και πληρώσαμε για νομιμοποίηση στο νομό περί αυθαιρέτων.
Η ομάδα δεν είχε τίποτα στην αρχή του καλοκαιριού και είχε εσκεμμένα χρεωθεί , χάθηκαν οι ακαδημίες και το υλικό με στόχο να χαθεί και το γήπεδο.
Κάθε χρόνο από το 11 ο δήμος έδινε 50000 ευρω. Επί Σταματάκη το 2014 δωθηκαν 65000 ευρώ και η ομάδα έπεσε και διαλύθηκε.
Υπήρχε επί Μπεθανη ακαδημία με 180 παιδιά και το καλοκαίρι δεν υπήρχε ούτε ένα.

Η ομάδα πλέον έχει νόμιμο δικό της γήπεδο και ακαδημίες. Πλέον έχει σταθεί στα πόδια της καο θα πάει προς τα πάνω. Όταν θα ξεκινήσουμε τον πρωταθλητισμό θα έχουμε γερές βάσεις.
Ως ώρας έχουν δοθεί 14100 ευρώ για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της με βιβλία γραφεία και ακαδημία αποπληρωνοντας παλιά χρέη.

Leave a Reply