Εδωσαν την «13η σύνταξη» και στον πρόεδρο του ΕΦΚΑ που παίρενει 4.900 ευρώ

0

Όχι μόνο σε συνταξιούχους βουλευτές, αλλά και σε συνταξιούχους που έγιναν, επί ΣΥΡΙΖΑ, διοικητές Ταμείων, μπήκε το επίδομα των 300 ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικούς χαμηλοσυνταξιούχους τα Χριστούγεννα του 2016!


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το «σύνδρομο» Μπαλαούρα, μιας και ήταν ο πρώτος συνταξιούχος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που παραδέχτηκε ότι πήρε το 300αρι καίτοι δεν είναι αναξιοπαθής, αφού εισπράττει βουλευτικό μισθό 5.904 ευρώ το μήνα, «χτύπησε» και στον ΕΦΚΑ, καθώς, ο διοικητής Θ. Μπακαλέξης εισέπραξε το 300αρι, καίτοι ο μισθός του είναι 4.631 ευρώ μικτά τον μήνα.

Υπάρχει και δεύτερο στέλεχος Ταμείου που εμφανίζεται στον λογαριασμό του να έχει πιστωθεί το 300αρι.

Πρόκειται, από την έρευνα που έκανε η εφημερίδα, για τον υποδιοικητή του ΕΤΕΑ-ΕΠ, Μ. Μπασιούκα, ο οποίος εισπράττει αμοιβή υποδιοικητή 3.000 ευρώ μικτά τον μήνα.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον κ. Μπακαλέξη, ο οποίος δήλωσε ότι «πήρα το επίδομα, χωρίς να το καταλάβω, αλλά μετά το επέστρεψα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Μπασιούκας είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι δεν κατάλαβε αν πήρε το επίδομα και ότι δεν προσέχει τις πληρωμές. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχει η εφημερίδα δείχνουν ότι στο όνομά του και στο ΑΦΜ του έχουν μπει τα 300 ευρώ.

Κέρδος online

Απάντηση