Επικαιρότητα

Έβαλε φωτιά στα πόδια του αλλά τον γλίτωσαν οι πυροσβέστες

Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 50, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που έχει ρίξει στα πόδια του βενζίνη  Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί για 16.000 ευρώ

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του το απόγευμα ο άνδρας που από το μεσημέρι απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στην Ομόνοια. Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα ο άντρας έβαλε φωτιά στα πόδια του, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων κατάφεραν να σβήσουν τη φλόγα πριν υποστεί εγκαύματα.

Εν συνεχεία οι πυροσβέστες συνόδευσαν τον άνδρα στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο τμήμα.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 12:00 όταν ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενο σε κατασκευαστική εταιρεία ο οποίος διεκδικεί δεδουλευμένα του.

Είπε πως είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και εργολάβος στο επάγγελμα. Έχει κατασκευάσει, όπως υποστηρίζει, ένα φράγμα στην Ανάφη αλλά η εταιρία για λογαριασμό της οποίας το έχτισε, δεν του έχει δώσει τις 16.000€ που του χρωστάει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να απειλήσει με την ίδια του τη ζωή. Περιέλουσε στα πόδια του βενζίνη, το ίδιο και το χώρο γύρω του και απειλούσε να βάλει φωτιά και να αυτοπυρποληθεί.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close