Δύσκολα τα πράγματα στη νεραιδοπολιτεια…

0

image

Είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στη Δημοτική Αρχή.
Τιποτα δε λειτουργεί σωστά.
Η παραίτηση του αντιδημάρχου και επειδή είμαστε Κορίνθιοι ξέρουμε γιατί έγινε οσο και αν προσπάθησαν μετα να το καλύψουν, το γεγονός πως η καθαριότητα είναι σε μαύρα χαλιά με τις κακές γλώσσες να λένε ότι φταιει η έλλειψη καυσίμων στο Δήμο που υποτίθεται ότι οικονομικά δεν έχει κανένα πρόβλημα, η κοινωνική πολιτική έχει δωθεί εν λευκώ στους μακαρωνητες που κάνουν φεστιβάλ για βιολιά και πιάνο σε συνδυασμό με χορούς και πανηγύρια και διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρω και απο πανω επιδοτούνται για να επωφελούνται με το ζόρι 20 άτομα σε μια πόλη που η ανεργία βαράει κόκκινο.
Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων άκουσαν τον δήμαρχο τους να μιλάει για πλαστά τιμολόγια χωρίς να λέει το όνομα του υπεύθυνου και να τους κοιτάει η περιοχη τους με δυσπιστια την ίδια στιγμή που βάζουν απο την τσέπη τους για να λύνονται βασικά προβλήματα όπως μάζεμα κλαδιών καμμένες λάμπες κτλ.
Η Δημοτική Αρχή έχει μαζευτεί στην παλιά καλή συνταγή των πεντε ατομων και όλοι οι άλλοι είναι εχθροί.
Είναι εχθροί γιατί έχουν όρεξη να δουλέψουν. Είναι εχθροι γιατί δεν ανέχονται να ακούνε τις καταγγελίες κατα του Τατούλη ενώ ακόμα δεν έχει στεγνωσει το μελάνι στο πρόγραμμα της παράταξης που τον δοξαζε πριν λίγους μηνες.
Είναι εχθροί γιατί δεν πάνε στις χαμηλού επιπέδου πολιτιστικες εκδηλώσεις και ευτυχώς που υπάρχουν 5-6 σύλλογοι που δημιουργούν πολιτισμό υψηλού επιπέδου και το πολιτιστικό Κέντρο το οποίο αδειάζει συνεχώς με μακαρωνους και τουτουτατους ενώ έπρεπε να προβάλλονται με κάθε τρόπο. Το φτωχό Λουτρακι έχει ομάδες που παίζουν στα σαλονια,διοργανωνει Εθνικής εμβέλειας τουρνουά ενώ το Βραχατι έχει ομαδα που σαρώνει στο βολλευ και μας κάνει περήφανους.
Εδώ τα καρκινικά κύτταρα του ντόπιου Παραγοντισμου καταστρέφουν τις ομάδες. Δείτε την Κόρινθο αλλά ακόμα και την πορεία της 06 οταν μπήκε σε αυτή η γνωστή ομαδα παραγοντων.
Άφησα για το τέλος τον Τουρισμό. Ακόμα περιμένουμε τις διμηνες συνελεύσεις. Άλλη μια επικοινωνιακή μπούρδα. Και εκεί ο Τατουλης με τις εκθέσεις υπάρχει παρέα με 5 επιχειρήσεις Κορινθιακες να εκπροσωπούν την περιοχή. Μετα το χάος.
Μου είπε ένας φίλος να πω και κάτι καλο.
Περιμένω προτάσεις για να γράψω με χαρά αντίστοιχο αρθρο.
Λυπάμαι αλλά δε βρίσκω κάτι σε μια πόλη που με πληγώνει καθημερινά.
Και από κοντά και η αντιπολίτευση της που έπρεπε πλέον να αναλάβει την ιστορική της ευθύνη και να κυβερνήσει το δημο μιας και οι άλλοι κοιμούνται. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στη Δημοτική Αρχή με όρεξη και πάθος για προσφορά.
Μαζευτείτε όσοι έχετε απομείνει και παρασύρετε τους στην βελτίωση της καθημερινότητας.
Σταματήστε τις γέφυρες που ενώνουν βούρκους με βόθρους και ζητήστε να φτιαχτούν οι δρόμοι που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη και σκοτώνεται κόσμος.
Ζητήστε σύνδεση της πολης με αστική συγκοινωνία με προαστιακό και δημοτικά διαμερίσματα.
Ζητήστε βελτίωση της κατάστασης στους παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.
Ζητήστε βελτίωση στην εικόνα με την καθαριότητα.
Ζητήστε ασφαλείς παιδικές χαρές αντι για γήπεδα ποδοσφαίρου σε κάθε γειτονιά.
Το μονο που πλέον ενδιαφέρει τη Δημοτική Αρχή ειναι τα ΤΕΡΝΑκια…
Γραμμες του ΟΣΕ σε κακα χαλιά με φίδια να ξεπηδούν.
Οι καφετέριες και τα περίπτερα κλείνουν τα πεζοδρόμια.
Οι οδηγοί τις ράμπες αναπήρων.
Παρτε μπροστά. Τρια Χρόνια σε καιρό τέτοιας κρίσης είναι πολλά για να μη γίνεται τίποτα στην πόλη…

Με εκτίμηση ένας Κορίνθιος που αγαπά την πόλη.
Θύμιος Τσαρμπος

Απάντηση