Δωδεκάχρονος στο τιμόνι και δεκατριάχρονος με όπλα !

0

imagehandler-4

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα είδαν χθες οι αστυνομικοί στη Κύπρο. Εντόπισαν έναν 12χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο, έναν 13χρονο να κυνηγάει με όπλο και μια 54χρονη που έβαλε στη τσέπη τροχονόμου χρήματα για να μην της δώσει κλήση.

Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στην Αγία Νάπα όπου 12χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο, ακολουθώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του στο οποίο επέβαινε και η μητέρα του. Οι γονείς 49 και 33 ετών συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο γιατί εξέθεσαν σε κίνδυνο το ανήλικο παιδί τους.

Σε άλλη περίπτωση κλιμάκιο πάταξης της λαθροθηρίας, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας εντόπισαν 13χρονο ο οποίος είχε στη κατοχή του όπλο και 27 φυσίγγια. Σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, βρισκόταν ο πατέρας του 13χρονου που συνελήφθη.

Στη Τρίτη περίπτωση στη Λεμεσό, τροχονόμος σταμάτησε 54χρονη γιατί είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας με το αυτοκίνητο της. Όταν η γυναίκα ενημερώθηκε ότι θα της δοθεί κλήση, έβγαλε μερικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τα έβαλε στη τσέπη του αστυνομικού. Ο αστυνομικός της τα επέστρεψε και την ενημέρωσε ότι θα συλληφθεί για απόπειρα δωροδοκίας. Η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και ξεκίνησε το αυτοκίνητο της προσπαθώντας να απομακρυνθεί αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Leave a Reply