Δραγασάκης: Επιπλέον μέτρα μας δημιουργούν πολιτικό πρόβλημα

0

«H κυβέρνηση επιδιώκει να κλείσει την πρώτη αξιολόγηση, χωρίς νέα μέτρα στη βάση των αποφάσεων του καλοκαιριού» υποστηρίζει ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας ότι «οτιδήποτε πέρα από αυτό δημιουργεί πολιτικό πρόβλημα»

image

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Μνημόνιο -Αριστερά- Προοδευτική Διακυβέρνηση» την οποία διοργάνωσε η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι η οικονομία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι περιγράφεται. «Είναι μισή η αλήθεια ότι η κρίση προϋπήρχε των μνημονίων. Η άλλη μισή είναι ότι τα μνημόνια διαχειρίστηκαν και συντήρησαν τη κρίση. Ήταν λάθος τα μνημόνια», σημείωσε.

Σημείωσε ότι άμεσος κύριος στόχος για την κυβέρνηση είναι να κλείσει η αξιολόγηση, σημειώνοντας ωστόσο ότι «ίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο, γιατί η διαφωνία δεν είναι μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, αλλά στις διαφωνίες μεταξύ τους».

Ως δεύτερο στόχο έθεσε τη βελτίωση της υπάρχουσας συμφωνίας και ως τρίτο την εφαρμογή παράλληλου προγράμματος ανακούφισης.
πηγη

Leave a Reply