Η δικαίωση του Λεβέντη

0

lebenths

“Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για το περίπου 2%. Και ιδίως την Μακεδονία για το 3%, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για το περίπου 6% που μάς έδωσε. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι πρωτοπόρος στην επιστροφή του κέντρου στη βουλή.
Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.
Στον αντίποδα, ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε αλήθειες, τον έκοβαν όλα τα παραπαγαλάκια των ΜΜΕ από παντού.
Η Ένωση Κεντρώων φοβάται ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα, ενώ η παρουσία κομμάτων όπως “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” και οι “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” στη βουλή, χαμηλώνουν την αξία της πολιτικής ζωής της χώρας.
Τώρα ξεκινάει ο αγώνας της Ένωσης Κεντρώων εναντίον της σαπίλας.
Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνώνυμο της ήττας των καναλιών που με είχαν κόψει”.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

 

Έτσι χαιρέτησε το αποτέλεσμα των εκλογών ο Βασίλης Λεβάντης. Ενας αρχηγός κόμματος που ποτέ δεν πήρε υποστήριξη από το κράτος, που ήταν ΤΙΜΙΟΣ προς τους συνομιλητές του και ου πλήρωσε το γεγονός πως τόλμησε να δώσει στον κάφρο Έλληνα βήμα για να συνομιλήσει μαζί του ζωντανά στην τηλεόραση και ο βλάκας Ελληνάρας αξιοποιούσε το βήμα αυτό για να τον λοιδορήσει…Και όμως αυτός εκεί. Χαμογελούσε σε στυλ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ και συνέχιζε υπομονετικά δίνοντας βήμα στον επόμενο…Γιατί δεν είχε να φοβηθεί τίποτα ο Βασίλης Λεβέντης. Γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και με έχει τιμήσει σε αρκετές συνεντεύξεις , καποιες απο αυτές θα δείτε στο τέλος του άρθρου, ενω εχουμε καθίσει δεκαδες φορές να συζητησουμε μετά το τέλος της εκπομπής που του έκανα κοντρολ στην αρχή της καριέρας μου στα κανάλια. Προσιτός, πανέξυπνος με πίστη στον Έλληνα πράος και ειλικρινής πλήρώνει το γεγονός πως ακόμα έχει ελπίδα για τον Έλληνα. Πρόεδρε αυτή τη φορά δε σε ψήφισα και ζητώ συγγνώμη. Ομως στο παρελθόν η ψήφος στο Λεβέντη ήταν συνειδητή επιλογή. Ελπίζω αυτοι που σε υμνούν σήμερα να σε θυμούνται για να σε καλούν και να είσαι η φωνή της λογικής σε έναν παράλογο κόσμο οπως έχει γίνει η Ελλάδα…

Δείτε τρεις από τις εκπομπές μου λοιπόν με το Βασίλη Λεβέντη με άλλη πλέον ματιά και ακούστε τι έλεγε όταν απέναντί του δεν είχε κάποιον που ήθελε να κάνει πλάκα αλλά αντιθέτως τον σεβόταν

Εκπομπή 1

Εκπομπή 2

Εκπομπή 3

Σε ευχαριστώ πρόεδρε που ακόμα οταν μου σηκώνεις το τηλέφωνο με λές φιλος από την Κόρινθο ο Θύμιος

 

Με τιμή Θύμιος Τσαρμπός

Απάντηση