Δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του Φ. Μπόμπολα για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή 30 εκατ.

0

Δεσμεύεται κινητή και ακίνητη περιουσία του Φώτη Μπόμπολα με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο έρευνας από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, ζητήθηκε από τον κ.Αθανασίου να προχωρήσει σε
δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, έως του ποσού των περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που έπραξε με διάταξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ προέκυψαν, για διάφορα έτη, αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες παραπέμπουν σε πιθανή φοροδιαφυγή του επιχειρηματία.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του κ.Μπόμπολα.

Πριν από λίγες μέρες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απιστία και ηθική αυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος στελεχών τραπεζών και του Γιώργου Μπόμπολα για δάνεια του ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.

 

 

 

 

http://mononews.gr/news-oikonomia-epixeiriseis-desmeftike-kiniti-ke-akiniti-periousia-tou-f-mpompola-gia-endechomeni-forodiafigi-30-ekat/164245

Leave a Reply