«Δεν βίασα κανέναν! Το έκαναν με την θέλησή τους»

0

«O κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων! Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους». Με αυτά τα λόγια ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ζήτησε την καταδίκη του 40χρονου, Φίλιππου Λεβέντου, για τον βιασμό του 14χρόνου κοριτσιού τον Αύγουστο του 2014 και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρόνου αγοριού. Αντίθετα, ο εισαγγελέας ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας του βιασμού σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο για την περίπτωση ενός 15χρόνου αγοριού στην Ναύπακτο.

Ο εισαγγελέας τόνισε επίσης για τον 40χρονο πως «έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις και δεν μπορεί να αποβάλλει την έξη», προσθέτοντας πως είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Φίλιππος Λεβέντος «είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση ερωτικής συναναστροφής με ανήλικους».

Ο 40χρονος κατηγορούμενος χωρίς ίχνος μεταμέλειας, υποστήριξε στην απολογία ότι ουδέποτε βίασε τα ανήλικα παιδιά καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος απο τη Ναύπακτο συνεύρεθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους. Ειδικά για το κοριτσάκι τόνισε: “Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεσή της”, υποστηρίζοντας πως την γνώρισε σε ενα site για ομοφιλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Για το 13χρονο αγόρι υποστήριξε πως γνωρίστηκαν σε «δωμάτιο» του Facebook για ομοφυλόφιλους. «Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου ειπε οτι είχε πρόβλημα και οτι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα
πούμε απο κοντα, οτι ειναι πολυ μικρός μου αλλά μου απ’αντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (σ.σ. ερωτικά)» ανέφερε ο 40χρόνος. Όσο αφορά στα βίντεο που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του τόνισε ότι
ειναι απο προσωπικές του στιγμές και οτι κανένα απο τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν ειναι ανήλικο.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

πηγη

Leave a Reply