Τοπικά

Δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής για τη φωτια στο Σολωμο.

20120731-171849.jpg

Tο Σάββατο 28 Ιουλίου σε πυρκαγιά που ξέσπασε στον Σολωμό Κορινθίας καίγοντας δασικές εκτάσεις και έπειτα από σχετική πληροφόρηση , η ομάδα πυρασφάλειας του Πυρήνα Κορίνθου κινητοποιήθηκε άμεσα και 20 συναγωνιστές μαζί με τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιο Μπούκουρα έφτασαν εγκαίρως στο σημείο . Τα μέλη του Πυρήνα Κορίνθου μπήκαν κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά λειτουργώντας κάτω από τις οδηγίες του Ανθ/γού της Πυροσβεστικής .

Όσον αφορά τα ΨΕΥΔΗ και τις γελοιότητες του δημάρχου Κορινθιών κ. Πνευματικού , ότι τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχαν καμία ανάμειξη με τη φωτιά , οι φωτογραφίες (οι οποίες είναι στη διάθεση όλων ) είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της δράσης των συναγωνιστών και αποδεικνύουν τις κακόβουλες προθέσεις του δημάρχου . Πέραν αυτού όμως , οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής μπορούν να επιβεβαιώσουν την συμβολή της ομάδας πυρασφάλειας στην κατάσβεση της φωτιάς , αλλά και η ανάρτηση που υπάρχει στον ιστότοπο του Πυρήνα Κορίνθου η οποία κινητοποίησε τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

Άλλη μια φορά λοιπόν ο κύριος δήμαρχος πέφτει στον λάκκο που ο ίδιος άνοιξε , προσπαθόντας με ψέμματα και συκοφαντίες να πλήξει το λαικό εθνικιστικό κίνημα .

20120731-171901.jpg

20120731-171908.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close