Βρέθηκε η φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στη Νέα Σμύρνη στο Λουτρακι!

0

nestorah_645_450_497_355

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ η οποία είχε εξαφανισθεί από τις 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την 27χρονη αναγνώρισε μια καμαριέρα από το ξενοδοχείο όπου έμενε στο Λουτράκι και ειδοποίησε τις αρχές. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο την ρώτησαν αν είναι η Μαρία Νέστορα και όταν απάντησε καταφατικά την ενημέρωσαν ότι οι δικοί της ψάχνουν. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες απόρησε και κατευθύνθηκαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ήταν 27 Αυγούστου όταν η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που την είδε για τελευταία φορά. Η 27χρονη είχει αποκαλύψει στη μητέρα της, λίγο πριν την εξαφάνισή της, ότι την παρακολουθούσαν χάκερ στο διαδίκτυο και γι’αυτό η συμπερφορά της ήταν περίεργη. Η τελευταία φορά που την είδε ήταν όταν την επισκέφτηκε στην Αθήνα επειδή ανησύχησε από αυτά που της έλεγε στο τηλέφωνο. Η μητέρα της Μαρίας έμεινε κοντά της για να την στηρίξει σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που περνούσε.

Μια μέρα η μητέρα της 27χρονης πήγε στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η κόρη της έλειπε. Το βράδυ προβληματίστηκε με την απουσία της και την κάλεσε στο κινητό της και εκείνη τη καθησύχασε. Ωστόσο τα ίχνη της είχαν χαθεί και το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλειστό. Την αγωνία του είχε εκφράσει ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή TatianaLive.

Απάντηση