Μπουκουρας: Μαζική συμμετοχή στις εκλογές; του Επιμελητηρίου 

0

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδας μας βρίσκεται σε έναν διαρκη ανελέητο οικονομικό ”πόλεμο”

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε να βγούμε νικητές απ’ την κρίση οι επιλογές ειναι δύο

 Στήριξη της πρωτογενής παραγωγής,και να γίνουν επενδύσεις

 Αυτά είναι το μεγάλα μας όπλα,οι s400 απέναντι σε μια κυβέρνηση που πολεμά με μίσος,  οχι μόνο τους επενδυτές αλλά κυρίως την ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας.

Τον μικρομεσαίο,τον ελεύθερο επαγγελματία, τον άνθρωπο που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει με αξιοπρέπεια ανοιχτή την επιχειρηση του και να περπατά με το κεφάλι ψηλά και έντιμα μες στην κοινωνία.

Ο σημερινός πατριώτης είναι αυτός ,ο απλός άνθρωπος του μόχθου και της καθημερινότητας, αυτός που αγωνίζεται νυχθημερόν να κρατήσει όρθια την επιχείρηση του και που είναι συνεπης ακόμα και σήμερα απέναντι στις άδικες και εκδικητικές ίσως υποχρεώσεις που του επιβάλλει η κυβέρνηση Συριζανελ.

Αυτόν τον επιχειρηματία πρέπει το επίσημο Ελληνικό κράτος να τον στηρίξει,  να του δώσει κίνητρα για ανάπτυξη και όχι να του δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και ανασφάλεια για το μέλλον της επιχειρησης του και της ίδιας της οικογένειας του κατα επέκταση και ενώ θα θέλαμε η κυβέρνηση της αριστεράς να το χει καταλάβει αντ’αυτού παραμένει εμμονικά στη λάθος πρακτική,να σκοτώνει δηλαδη τη μικρομεσαία επιχείρηση…..

Στις 10/12 έχουν προγραματιστεί εκλογές στα κατα τόπους επιμελητήρια της χώρας, η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική σε διαφορέτική περίπτωση το τέλος του ελευθερου επαγγελματιά είναι προδιεγραμμένο προς την εξαφάνιση του…

Πάρε την τύχη σου στα ΔΙΚΑ σου χέρια διεκδίκησε να ακουστεί η ΔΙΚΗ σου φωνή αγωνίσου,πάλεψε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο σου, την επιχειρισή σου,για τα παιδία μας,για τα δικά σου παιδιά..!!!!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΆΔΟΞΟ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ…!!!!

Leave a Reply